×

Programe TV -- Data și ora publicării: 03.02.2022 10:42:07

Focus Sat TV transmite, pentru Ziua Îndrăgostiților, seria „Planeta celor singuri. Opt povestiri”București (MEDIA EXPRES) / 3 feb 2022 / Ziua Îndrăgostiților aduce, la Focus Sat TV, serialul “Planeta celor singuri. Opt povestiri” (Planeta singli. Osiem historii, 2021), rezultatul primei colaborări de producție dintre Canal+ Polonia și M7 Group. Începând din 14 februarie, cele opt episoade sunt programate în zilele de luni, câte două, de la ora 21:30.

“Planeta celor singuri. Opt povestiri” este o antologie de povestiri romantice despre întâlniri facilitate de mediul online. Fiecare episod ne dezvăluie, prin ochii unui regizor diferit, ce înseamnă dragostea în lumea modernă și cum orice împrejurare în care dragostea este implicată poate lua o întorsătură neașteptată.

Opt povestiri diferite, uneori dulci-amare, alteori amuzante sau înduioșătoare, dramatice sau pline de suspans, toate apropiate de viața reală. Sunt opt portrete ale lumii contemporane, cu personajele de diferite vârste, cu diverse motivații, aflate în căutare celeilalte jumătăți. Ele au un numitor comun: dorința de a găsi dragostea. Dar iubirea nu este niciodată simplă pe “Planeta celor singuri”, are multiple fațete și oricine se poate regăsi în noile personaje și în situațiile prezentate.

“Un studiu realizat recent de Canal+ printre utilizatorii de servicii SVOD din Benelux și alte piețe europene confirmă că există un apetit puternic și nesatisfăcut pentru conținut european original și exclusiv.„Planeta celor singuri. Opt povestiri” este o producție care îndeplinește aceste condiții și suntem încântați că am fost implicați în acest proiect. Proiectul este cu atât mai special cu cât a fost filmat în capitalele unor țări ce fac parte din piața M7 Group”, a declarat Stefano Colombo, VP content M7 Group.

Seria a fost filmată în Varșovia, Viena, Praga și Amsterdam, iar difuzarea sa întărește promisiunea televiziunii Focus Sat TV de a readuce în atenția publicului din România conținut tv european, de calitate, semnat de Canal+ Original.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate, care nu sunt clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile aplicația Focus Sat. Titlurile disponibile în biblioteca VOD sunt producții de succes Canal+, precum „Pro și contra” (2 sezoane), „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane).
Mai multe informații despre produsele Focus Sat, pot fi găsite pe www.focussat.ro și https://www.facebook.com/FocusSatRomania.

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen, care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații, vă rugam să accesați focussat.ro

SINOPSIS PRINCIPAL

PLANETA CELOR SINGURI. OPT POVESTIRI este o antologie de povestiri romantice despre întâlniri facilitate de mediul online. Fiecare episod ne dezvăluie prin ochii unui regizor diferit ce înseamnă dragostea în lumea modernă, când totul poate lua o întorsătură neașteptată. Opt povestiri diferite, uneori dulci-amare, alteori amuzante sau înduioșătoare, toate apropiate de viața reală. Opt portrete ale lumii contemporane. Personajele diferă ca vârstă, origine sau motivație de a-și căuta cealaltă jumătate. Ele au un numitor comun - dorința de a găsi dragostea. Toată lumea se poate regăsi în aceste personaje și în situațiile prezentate, pentru că dragostea are multiple fețe.

REZUMATE PE EPISOADE

PLANETA CELOR SINGURI. REUNIUNEA DE LICEU
Klara și Rafał, un cuplu căsătorit, s-au cunoscut în liceu. Toată viața lor se schimbă într-o clipă, după ce își trimit fiul la studii în străinătate. În mod neașteptat, pe când era încă la aeroport, Rafał îi spune Klarei că vrea să divorțeze. Femeia nu stă prea mult pe gânduri și merge la reuniunea absolvenților de liceu unde și-a cunoscut soțul. Pentru a-l face gelos, aceasta pretinde că are un nou iubit. Ea îl întâlnește pe Jack prin aplicația Planeta celor singuri și îi dezvăluie planul viclean. Va funcționa această strategie și va reuși ea să-l recâștige pe Rafał?

PLANETA CELOR SINGURI. PĂCĂTOSUL
Kasia, o profesoară din Silezia, se întânește cu Rafał, pe care l-a cunoscut prin aplicația Planeta celor singuri. În ciuda unor probleme inițiale, întâlnirea se dovedește a fi un succes. Fata simte că și-a întâlnit sufletul pereche și chiar a doua zi îl invită la nunta fratelui ei. Din păcate, el este ocupat la serviciu chiar și în weekend. În calitate de domnișoară de onoare la o nuntă tradițională scoțiană, Kasia este șocată când îl întâlnește pe bărbatul cu care își petrecuse o noapte. Ce impact va avea petrecerea de familie asupra noii lor relații? Se va dovedi Rafał demn de încredere?

PLANETA CELOR SINGURI. TESTUL
Un tânăr chimist decide să creeze un test special pentru a verifica calitățile necesare construirii unei relații de succes. Este deja frustrată de tot ceea ce înseamnă întâlniri moderne și nu-i place să piardă timpul - mai ales în cazul relațiilor care nu au viitor. La primele întâlniri, ea îi provoacă pe bărbați să-și descopere adevărata natură. În cele din urmă, prin aplicația Planeta celor singuri, aranjează să se întâlnească cu incitantul Adam. Va funcționa testul ei și va găsi astfel dragostea adevărată?

PLANETA CELOR SINGURI. SUNĂ A DRAGOSTE
Tomáš locuiește la Praga și, deși este talentat din punct de vedere muzical, își câștigă existența lucrând într-un magazin care vinde instrumente. Viața lui se schimbă dramatic când întâlnește o fată poloneză frumoasă și misterioasă, Paulina, prin intermediul aplicației Planeta celor singuri. Prima întâlnire pare a fi un dezastru din cauza comportamentului ciudat al fetei. Se pare că Paulina suferă de o tulburare neurologică - misofonie sau hipersensibilitate la anumite sunete. Problema fetei redefinește pentru amândoi conceptul de dragoste, tandrețe și relație. Vor reuși ei să aibă o nouă relație?

PLANETA CELOR SINGURI. DISTANȚA
În secret față de părinții săi, Bartek pornește într-o călătorie nebună la Viena pentru a-și întâlni în sfârșit dragostea online. Adolescentul nu renunță, chiar și atunci când se dovedește că această călătorie nu decurge conform planului. În drumul său, întâlnește diferiți oameni care îi demonstrează că pentru dragoste trebuie să lupți. Va ajunge în siguranță la prima sa întâlnire? Cine îl va saluta la locul întâlnirii? Primele întâlniri pot fi surprinzătoare.

PLANETA CELOR SINGURI. DETECTOR DE PROSTII
O primă întâlnire din zilele magice chiar înainte de Ajunul Crăciunului se încheie într-un conflict neașteptat cu legea. În aplicația Planeta celor singuri Ewa îl întâlnește pe fermecătorul Jack, care o cucerește imediat cu simțul umorului. Întâlnirea lor romantică este întreruptă brusc de intervenția forțelor de ordine, iar fata ajunge pe neașteptate la secția de poliție. A fost ea accidental în locul nepotrivit la momentul nepotrivit? În timpul interogatoriului va fi obligată să-și examineze relațiile anterioare.

PLANETA CELOR SINGURI. SUFLETE TINERE
Cum ar putea arăta o primă întâlnire pentru un cuplu de șaptezeci de ani? O noapte petrecută împreună sau mai degrabă doar savurarea unei prăjituri delicioase. Sau poate ambele? Władek și Halinka se întâlnesc prin aplicația Planeta celor singuri și își încep călătoria împreună - liberi de orice așteptări sau inhibiții. Va dovedi întâlnirea lor că la orice vârstă există încă o șansă pentru o aventură nebună, o furtună senzuală și o întoarcere la viață deplină? Poate că această ultimă dragoste se va dovedi a fi cea mai frumoasă.

PLANETA CELOR SINGURI. O NOAPTE ÎN AMSTERDAM
Piotr ajunge la Amsterdam într-o călătorie de afaceri pentru a-și salva mica companie de jocuri de noroc. După o prezentare eșuată pe care a ținut-o la sediul unui investitor, el ajunge să-și înece amarul într-un bar local. Aici își sărbătorește și ziua de naștere alături de prietenii săi. Prietenii lui decid să-i facă drept cadou un cont fals în aplicația Planeta celor singuri și îi aranjează o întâlnire cu Sylvii. Potrivit informațiilor postate pe profilul său, Piotr este un aventurier și șeful unei companii de turism. Cum va arăta întâlnirea lui cu frumoasa olandeză? Se va transforma o zi fatidică în cea mai bună noapte din viața lui?

DISTRIBUȚIA:
PLANETA CELOR SINGURI. REUNIUNEA DE LICEU
Izabela Kuna – Klara
Bartłomiej Topa – Rafał
Piotr Witkowski – Jacek
Anna Krotoska – Monika
Rafał Królikowski – Andrzej
Andrzej Konopka – Jerzy
Arkadiusz Brykalski - Zbyszek

PLANETA CELOR SINGURI. PĂCĂTOSUL
Hanna Konarowska-Nowińska – Kasia
Filip Pławiak – Rafał
Małgorzata Zajączkowska – Helena
Roman Gancarczyk – Jan
Stanisław Linowski – Maciek
Oskar Rybaczek – Piotrek
Aleksandra Nowosadko - Ala

PLANETA CELOR SINGURI. TESTUL
Marianna Linde - Ela
Mateusz Damięcki – Adam
Łukasz Lotek Lodkowski – Bolek

PLANETA CELOR SINGURI. SUNĂ A DRAGOSTE
Zofia Wichłacz – Paulina
Zdeněk Piškula – Tomáš
Tomáš Hanák – Luděk
Do Thu Trang – Eliška

PLANETA CELOR SINGURI. DISTANȚA
Vitalik Havryla – Bartek
Jan Wieteska – Lennox
Monika Kwiatkowska – Bartek’s mom
Magdalena Berus – Bartek’s sister

PLANETA CELOR SINGURI. DETECTOR DE PROSTII
Masza Wągrocka - Ewa
Konrad Eleryk - Aspirant
Antoni Królikowski - Jacek

PLANETA CELOR SINGURI. SUFLETE TINERE
Maria Maj – Halinka
Witold Dębicki – Władek
Maciej Damięcki - Kaziu
Klara Bielawka – Ala
Nicolas Przygoda – Kuba

PLANETA CELOR SINGURI. O NOAPTE ÎN AMSTERDAM
Jan Sobolewski – Piotr
Sallie Harmsen - Sylvii


REGIZORI ȘI PRODUCĂTORI:
PLANETA CELOR SINGURI. OPT POVESTIRI
Producători: Radosław Drabik, Michał Chaciński
Produs de CANAL+ Alicja Gancarz, Beata Ryczkowska, Anna Różalska
Produs de Gigant Films

PLANETA CELOR SINGURI. REUNIUNEA DE LICEU
Regizor: Aleksandra Terpińska
Scenarist: Aleksandra Parnowska

PLANETA CELOR SINGURI. PĂCĂTOSUL
Regizor: Julia Kolberger
Scenarist: Łukasz Światowiec

PLANETA CELOR SINGURI. TESTUL
Regizor: Alek Pietrzak
Scenarist: Błażej Dzikowski

PLANETA CELOR SINGURI. SUNĂ A DRAGOSTE
Coprodus de M7 Group: Lada Dobrkovska, Bara Mudrova
Regizor: Maciej Kawalski
Scenarist: Jules Jones

PLANETA CELOR SINGURI. DISTANȚA
Coprodus de M7 Group: Sonja Schiftar, Lada Dobrkovska, Bara Mudrova
Regizor: Jakub Czekaj
Scenarist: Abelard Giza, Szymon Jachimek

PLANETA CELOR SINGURI. DETECTOR DE PROSTII
Regizor: Michał Chaciński
Scenarist: Michał Chaciński

PLANETA CELOR SINGURI. SUFLETE TINERE
Regizor: Mateusz Głowacki
Scenarist: Abelard Giza, Szymon Jachimek


PLANETA CELOR SINGURI. O NOAPTE ÎN AMSTERDAM
Coprodus de M7 Group: Robin Logjes, Lada Dobrkovska, Bara Mudrova
Regizor: Michał Marczak
Scenarist: Michał Marczak, Łukasz Światowiec
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL