×

Programe TV -- Data și ora publicării: 03.02.2022 16:37:57

Noi episoade din "Tom și Jerry la New York", pe BoomerangBucurești (MEDIA EXPRES) / 3 feb 2022 / Boomerang difuzează noi episoade din serialul "Tom și Jerry la New York", începând de luni, 7 februarie, de la ora 17:00, de luni până vineri. Serialul urmărește aventurile celor mai îndrăgite personaje prin orașul care nu doarme niciodată.

Pentru că în luna februarie este ziua de naștere a personajelor Tom și Jerry, telespectatorii îi pot sărbători cu și mai multe momente amuzante! În plus, copiii se vor bucura zilnic de episoade din „Tom și Jerry se dau în spectacol”. De asemenea, în weekenduri, vor putea fi urmărite filme cu cele două personaje amuzante.

La fel ca în noul lungmetraj "Tom și Jerry", ei trăiesc într-un hotel elegant, dar haosul lor nu se oprește în holul hotelului. Își continuă cursa prin Central Park, muzee gigantice, magazine universale, vagoane de metrou și multe altele. De asemenea, vor apărea personaje amuzante din lungmetraj.

O vedetă pop intră în hotel, dar se dovedește a fi un hoț! În același episod, prietenul lui Jerry, omida, se ascunde într-o floare pe care și-o dorea Tom. Ce se va întâmpla, oare, cu omida?

În alt episod, Tom și Jerry se trezesc pe o barjă de gunoi concurând împotriva unor șobolani vicleni. De asemenea, un actor îi găsește pe Tom și Jerry în bagajele sale, atunci când se întoarce în Japonia.

Episoade vechi din „Tom și Jerry se dau în spectatol” și filme speciale sunt difuzate zilnic, în intervalul 17:00-18:00.

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum "Scooby-Doo", "Tom și Jerry", "Looney Tunes", "Grizzy și lemingii" și "The Happos Family".

Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie a WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului, care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL