×

Programe TV -- Data și ora publicării: 03.02.2022 16:57:19

Aventuri în preistorie în luna februarie, la MinimaxBucurești (MEDIA EXPRES) / 3 feb 2022 / Serialul „Începuturile familiei Crood” și câteva filme din seria „Tărâmul uitat de timp” sunt difuzate, în februarie, la Minimax, într-o aranjare dedicată preistoriei civilizației umane.

De când s-a lansat, în 2013, filmul animat 3D „The Croods” a cucerit milioane de fani din lumea întreagă. Producția a avut și o continuare, lansată în 2020. Ambele au încasat milioane de dolari la box office. Dar membrii familiei Crood au avut și multe alte aventuri pe lângă cele prezentate pe marile ecrane și acestea sunt subiectul serialului „Începuturile familiei Crood”, care le prezintă experiențele și poveștile de familie înainte de marile lor călătorii din filme.

Eeep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy și Buni își fac prieteni noi, au parte de confruntări cu animale fantastice, dar și peripeții care sunt ușor de recunoscut pentru orice familie – mers la școală, petreceri în pijamale și decizii de luat legate de viața lor de zi cu zi - într-o lume preistorică.

Serialul „Începuturile familiei Crood” este difuzat de Minimax în luna februarie, zilnic, de la ora 15:30.

Serialul iese în evidență față de film pentru că este creat în tehnici clasice de animație bidimensională, mare parte din episoade fiind desenate de mână. Show-ul are în total patru sezoane, 52 de episoade și 140 de segmente și a primit două nominalizări la premiile Annie Awards, dedicate animațiilor de top.

În fiecare duminică din februarie, Minimax îi bucură pe cei mici cu câte o poveste din longeviva serie de lungmetraje „Tărâmul uitat de timp”, poveștile unor pui de dinozauri care au aventuri deosebite într-o comunitate de dinozauri.

Duminică, 6 februarie, de la ora 16:30, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 5: Insula misterioasă”. Filmul a apărut în 1997 și începe cu niște creaturi devoratoare de plante care lasă devastare completă în urma lor. Astfel, Littlefoot, Cera, Petrie și părinții lor nu au ce să mănânce. Micii dinozauri reușesc însă să descopere o insulă misterioasă și abundentă în alimente.

Pe 13 februarie, de la ora 16:30, e vremea pentru „Tărâmul uitat de timp 6: Secretul lui Saurus Rock”, film apărut în 1998. Littlefoot este fascinat de o poveste spusă de bunicul lui, despre un dinozaur singuratic și misterios. În mod întâmplător, Littlefoot alunecă la puțin timp după și este salvat de un dinozaur diplodocus, Doc, care are semnalmente asemănătoare cu cel din legendă.

În duminica următoare, 20 februarie, de la ora 16:30, Littlefoot și prietenii lui au parte de o aventură care implică un meteorit albastru, un vulcan activ și poate prea multă curiozitate, în „Tărâmul uitat de timp 7: Piatra din focul rece”.

Iar în ultima duminică din februarie, pe 27, de la ora 16:30, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 8: Marele îngheț”. În film, comunitatea de dinozauri este complet surprinsă de o zăpadă neașteptată și trebuie să găsească mâncare și un adăpost cald, pentru a trece cu bine peste iarnă.

Minimax face parte din portofoliul AMC în România și, potrivit ARMA, s-a situat în 2021 pe locul 29 în topul anual general al televiziunilor din România.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL