×

Programe TV -- Data și ora publicării: 04.02.2022 10:41:25

Din 7 februarie, „South Park” revine cu un nou sezon, în exclusivitate în România, la Comedy CentralBucurești (MEDIA EXPRES) / 4 feb 2022 / Comedy Central difuzează, în exclusivitate în România, cel de-al 25-lea sezon din serialul animat "South Park", din 7 februarie, imediat după premiera din Statele Unite.

Noul sezon al seriei revine după o așteptare de doi ani. Până la premiera noului sezon, fanii s-au putut bucura de două programe speciale "South Park", intitulate "The Pandemic Special" și "South ParQ Vaccination Special", care au înregistrat cele mai bune rating-uri ale seriei din ultimii șapte ani.

În primul episod al noului sezon, intitulat „Ziua pijamalei”(“Pajama Day”), directorul PC revocă celebrarea Zilei pijamalei pentru întreaga clasă. Interdicția nu este pe placul elevilor, care nu vor da înapoi și vor încerca să își recâștige drepul.

"În ultimii 25 de ani, mai multe generații de fani au crescut fermecate de lumea ciudat de amuzantă pe care Matt și Trey au creat-o cu "South Park”", a declarat Chris McCarthy, Președinte și CEO al ViacomCBS Media Networks și MTV Entertainment Studios. "Drept parte a noii noastre oferte extinse, suntem încântați să continuăm parteneriatul alături de ei pentru mai multe sezoane din "South Park" pe Comedy Central și multe alte evenimente exclusive "South Park" create pentru streaming pe Paramount+", a adăugat McCarthy.

"South Park" a fost lansat la Comedy Central pe 13 august 1997. Producătorii executivi ai show-ului sunt creatorii Trey Parker și Matt Stone împreună cu Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell, Jack Shia, Vernon Chatman, Daryl Sancton, Giancarlo Ganziano, John Hansen, David List, Mark Munley, Nate Pellettieri, Greg Postma, Lydia Quidilla, Wonnie Ro, Jenny Shin, Keo Thongkham sunt producători, iar Chris Brion este Creative Director al South Park Digital Studios.

Detalii despre programele televiziunii sunt publicate pe pagina de Facebook Comedy Central România https://www.facebook.com/ComedyCentralRo, și pe www.comedycentral.com.ro.

Televiziunea se distribuie prin cablu și satelit la nivel național prin toate rețelele majore.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL