×

Programe TV -- Data și ora publicării: 04.02.2022 10:56:58

Aventuri, lecții și distracție cu blocul tematic - educativ de pe JimJamBucurești (MEDIA EXPRES) / 4 feb 2022 / JimJam promovează un bloc tematic - educativ de programe, care cuprinde serialele „Clubul Micilor Castane”, „Bobiță și Buburuză” și „Să învățăm cu Timmy” și care este difuzat zilnic, de la 10:00 și de la 14:00.

„Clubul Micilor Castane” este difuzat în două episoade zilnic. Eroina este Liza, însoțită în aventuri de ceilalți membri ai clubului și cei mai buni prieteni ai ei: Castană, Maistru de baloane, Olly și Raza soarelui. Toți cei patru sunt inspirați din cele patru elemente fundamentale din natură: pământ, aer, apă și foc.

În acest program, Liza este jucată de o actriță, iar cele patru personaje simpatice poartă costume pline de detalii care le ilustrează inspirația.

Cei patru, alături de Liza, folosesc dialoguri inteligente, muzică în versuri și melodii memorabile pentru a le transmite copiilor cunoștințe variate și pentru a-i ajuta să înțeleagă lumea în care trăim.

De la 10:30 și 14:30, în fiecare zi, „Bobiță și Buburuză” sau Berry și Dolly au parte de aventuri minunate, în câte trei episoade consecutive.

Animația produsă de un studiou din Ungaria adaptează o serie de succes de cărți pentru copii scrise de Bartos Erika. Un sezon are episoade de câte cinci minute, care sunt compilate pentru a forma un film. Primul „film” de acest tip este al treilea cel mai vizionat film din istoria Ungariei.

Bobiță și Buburuză sunt cei mai buni prieteni din lume și în fiecare episod învață câte o lecție nouă despre prietenie, despre ce înseamnă să fii bun și despre viață. Serialul a primit premii la Festivalul Internațional de Film pentru copii de la Jiangyin, în 2011, la festivalul italian Cartoon Club Animation și la festivalul de animație Kecskemét.

De la 10:50 și 14:50, urmează, zi de zi, câte un episod din „Să învățăm cu Timmy”. Timmy este o oaie simpatică. Ea știe să se distreze, dar și să învețe alături de prietenii săi de la creșă. Serialul are episoade legate de felurite tipuri de mâncare, despre joc și joacă, dar și despre lumea divertismentului.

„Să învățăm cu Timmy” este un serial animat special, fiind produs de British Council împreună cu unul dintre cele mai inovatoare studiouri de animații din lume, Aardman, creatorul celebrelor personaje Wallace și Grommit.

Studioul a primit și Oscarul pentru Cea mai bună animație, pentru lungmetrajul „Wallace & Grommit: The Curse of the Were-Rabbit”. Reprezentanții studioului sunt specialiști în tehnica de animație stop-motion cu personaje din plastilină și au lansat lungmetraje precum „Chicken Run”, „Flushed Away” și „Arthur Christmas”.

JimJam este o televiziune pentru copiii cu vârste între 3 și 10 ani deținută de AMC Networks International, cu distribuție în România pe toate marile platforme de cablu și satelit.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL