×

Publicitate -- Data și ora publicării: 08.02.2022 11:32:53

Digi24 și Digi FM sunt parteneri oficiali ai UNTOLD, cel mai mare festival de muzică electronică din RomâniaBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 feb 2022 / Televiziunea de știri cu cea mai mare creștere de audiență și radioul cu cea mai mare acoperire din România se alătură partenerilor media strategici ai festivalului UNTOLD, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august 2022, potrivit unui comunicat difuzat de Digi.

„Suntem bucuroși că trustul media al Grupului DIGI intră în familia UNTOLD, alături de partenerii media, deja de tradiție. Apropierea de Digi24 și Digi FM este una naturală, deoarece avem valori comune, oferim deopotrivă inspirație și credibilitate românilor. Trustul media DIGI a contribuit în fiecare an la amplificarea poveștii UNTOLD, iar pentru acest lucru le mulțumim și le spunem bun-venit alături de noi, în mod oficial!”, spune Edy Chereji, director de comunicare al UNTOLD Universe.

Încă de la primele ediții, UNTOLD a adus la Cluj-Napoca artiști precum Robbie Williams, David Guetta, Black Eyed Peas și Armin van Buuren. Alegerea artiștilor și organizarea evenimentului au fost răsplătite, în 2015, cu distincția „Best Major European Festival”.

Primul cap de afiș al ediției 2022, anunțat de directorul de comunicare în studiourile Digi24 și Digi FM, este Kygo. Norvegianul, pe numele său adevărat, Kyrre Gørvell-Dahll, este primul artist din lume care a ajuns la 1 miliard de difuzări pe platforma Spotify.

Văzut din perspectiva Digi24, parteneriatul este „o onoare și o bucurie”. Dumitru Rahău, directorul editorial al Digi24, declară: „Noi, cei din echipa Digi24, suntem onorați și extrem de bucuroși să fim partenerii celui mai notoriu festival din România. Suntem siguri că acest parteneriat va bucura, în egală măsură, telespectatorii noștri fideli. La Digi24 veți afla toate detaliile privind artiștii prezenți pe scena din Cluj-Napoca, veți urmări interviuri exclusive cu aceștia și veți avea ocazia să vă conectați la vibrația de festival. Mai mult, în zilele festivalului, telespectatorii noștri vor avea ocazia să se întâlnească și să schimbe păreri cu cei mai importanți jurnaliști Digi24“.

Cu Digi FM, peste un milion de români vor fi conectați la UNTOLD 2022, nu doar la muzica celor de pe afiș, ci și la atmosfera evenimentului. „Suntem mândri că vom face parte din povestea celui mai mare festival de muzică electronică din România. Echipa Digi FM este pregătită să susțină UNTOLD în 2022, un proiect de succes cu care are atât de multe în comun. Vom merge la Cluj, în mijlocul sutelor de mii de oameni, pentru a aduce o parte din atmosfera acestui megafestival, pe radio, ascultătorilor Digi FM”, spune directorul Digi FM, Cătălin Ivan.

Parteneriatul cu Digi24 și Digi FM va oferi festivalului UNTOLD expunerea pe care o merită un eveniment de mari proporții. Câștigul va fi, deopotrivă, și de partea telespectatorilor și ascultătorilor, prin producțiile Digi24 și Digi FM.

Televiziunea Digi24 și platforma online Digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România, fac parte din divizia media a grupului DIGI | RCS & RDS. Digi24 este favorită pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Digi FM este o combinație de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni potriviți” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM, Digi24FM și Chill FM. Acestea fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-tv), Digi 4K, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel și Hit Music.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL