×


Cinema -- Data și ora publicării: 16.02.2022 13:52:26

Filmul de aventuri “Uncharted”, cu Tom Holland, Mark Wahlberg și Antonio Banderas, intră în cinematografe de vineri, 18 februarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 feb 2022 / Filmul “Uncharted”, produs de Columbia Pictures după jocul pe calculator cu același nume, cu Tom Holland, Mark Wahlberg și Antonio Banderas în rolurile principale, intră în cinematografe de vineri, 18 februarie, potrivit unui comunicat difuzat de distribuitorul InterComFilm.

Filmul are o durată de 116 minute, se adresează audienței generale și este distribuit în România de InterComFilm Distribution, putând fi văzut pe marile ecrane în formatele 2D, IMAX 2D, 2D Dolby Atmos, 4DX - toate subtitrate în română și 2D, dublat în maghiară. Trailerul filmului poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=LI4UPEJYAk0.

Potrivit sinopsisului, filmul urmărește aventurile unui barman care se întâlnește cu un vânător de comori și pleacă în căutarea celei mai mari comori - de 5 miliarde de dolari - pierdută în urmă cu 500 de ani, pe vremea lui Magellan.

În poveste intervine și Santiago Moncada (Antonio Banderas), urmaș al Casei Moncada, care se consideră moştenitor de drept al comorii. Nathan Drake (Tom Holland) și Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) descifrează hărți și adună indicii prin diverse părți ale lumii și îl caută, în paralel, pe fratele lui Nate, dispărut cu mult timp în urmă.

Regizorul Ruben Fleischer (cunoscut pentru producțiile “Venom”, “Zombieland”), pasionat încă din copilărie de istorie şi antichitate, readuce la cote maxime aventura atemporală a căutării de comori, într-o interpretare modernă: pornind de la date istorice, combină acțiunea extremă cu umorul și personalitatea carismatică a celor doi eroi.

Vânătoarea de comori abundă în hărţi, puzzle-uri şi indicii la tot pasul, incită curiozitatea și pofta de aventură și creează o experiență totală, imersivă, pentru spectatori, care devin parte din acțiune.

Tom Holland este în film Nathan Drake – un tânăr curios și cam necopt, dornic să exploreze lumea și să-și regăsească fratele. Holland s-a antrenat intens (atât ca barman, cât și pentru scenele de agilitate), conștient că trebuie să ridice ștacheta. După experiența din rolurile “Spiderman”, aici trebuie să convingă la un alt nivel.

Sully, “vulpoiul” bătrân, este interpretat de Mark Wahlberg, un “titan” al filmelor de Hollywood. Filmul prezintă cum s-au cunoscut personajele înainte de a deveni parteneri.

Un rol important îl are și actrița Tati Gabrielle (Braddock) o specialistă în mânuirea karambitului (un cuțit tradițional din Indonezia), care îi face pe cei doi eroi să-și recalibreze percepția despre lupta la feminin.

“Uncharted” este o producție de proporții în adevăratul sens al cuvântului, cu decoruri și ambarcațiuni reale, catacombe reale, cu filmări realizându-se în decoruri naturale și nu doar create digital, ceea ce conferă poveştii credibilitate și îi face pe spectatori să simtă că pășesc pe urmele lui Magellan.

Un merit al scenografilor și scenaristilor este că istoria și modernitatea se întrepătrund: acțiunea se desfășoară printre altele în Santa Maria Del Pi, o catedrală gotică din secolul al XV-lea din Barcelona, dar și în imensul atrium al Deutsche Telekom Hauptstadtrepräsentanz din centrul Berlinului. Cascadoriile, lupta spectaculoasă între navele seculare de pirați, tensiunea în confruntări și viclenia lui Sully dau un plus de farmec scenelor de acțiune.

Producția Arad Productions / Atlas Entertainment / PlayStation Productions prezentată de Columbia Pictures este regizată de Ruben Fleischer și produsă de Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner şi Ari Arad, pe baza jocului video pentru PlayStation realizat de Naughty Dog, după un scenariu de Rafe Lee Judkins şi Art Marcum & Matt Holloway. Povestea pentru ecranizare a fost scrisă de Rafe Lee Judkins şi Jon Hanley Rosenberg & Mark D. Walker.

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul său o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia și distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea și distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii și tehnologii.

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având drept obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează, însă, din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro
C(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL