×

Radio -- Data și ora publicării: 17.03.2022 11:01:00

Digi FM lansează emisiunea „Săptămâna unu la unu” cu Robert Kiss și Cătălin NunuBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 mar 2022 / Digi FM devine unul dintre vestitorii primăverii și aduce ascultătorilor, începând din 19 martie, „Săptămâna unu la unu”, o nouă emisiune în grila sa de programe, în cadrul căreia jurnaliștii Robert Kiss și Cătălin Nunu vor oferi, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, amănunte și explicații despre evenimentele care au deschis buletinele de știri Digi FM, în ultimele 7 zile.

Cu știri din 30 în 30 de minute și ediții speciale, Digi FM și-a obișnuit ascultătorii să fie conectați, în permanență, la cele mai importante evenimente care le influențează viața. Toate acestea vor fi explicate și comentate de către doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști media, într-o emisiune specială.

„Gândiți-vă la Săptămâna unu la unu ca la pasul pe care îl facem în spate pentru a vedea toată poza, după câte un tăvălug de informație sau după o săptămână în care știrile au fost ultima voastră prioritate. Și e bine să fie și așa. Pentru asta suntem noi aici: subiecte mari, relevanță, context, declarațiile oamenilor zilei și explicații. Experiența lui Robert și atenția la detaliile care pot face știrea relevantă. Iată și promisiunile noastre. Mă bucur că avem ocazia să ne asumăm rolurile, unu la unu", precizează Cătălin Nunu.

„Cele mai importante știri ale săptămânii sunt cele care contează pentru fiecare dintre noi. Informații care ne influențează viața de zi cu zi, evenimente care vor deveni o pagină de istorie sau, pur și simplu, teme de discuție care ridică întrebări la care noi vom încerca să găsim toate răspunsurile. Lucrez în presă de mai bine de 10 ani, perioadă în care am încercat să aflu cele mai bune informații și să le pun în context pentru cei care m-au ascultat. Pentru mine este o nouă provocare și sper ca, alături de Cătălin Nunu, să vă aducem cele mai pertinente comentarii despre subiectele ultimelor zile”, adaugă Robert Kiss.

Săptămâna unu la unu este emisiunea în care cele mai importante știri sunt abordate din toate unghiurile și sunt comentate din punct de vedere rațional. Ascultătorii Digi FM se vor alătura acestor discuții din 19 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, iar detalii suplimentare pot fi regăsite direct pe pagina https://www.digifm.ro/.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL