×ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 29.03.2022 11:06:04

Serviciul de streaming online și pe mobil Disney+ se lansează din 14 iunie și în RomâniaBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 mar 2022 / Disney+, serviciul de streaming al The Walt Disney Company, a anunțat datele de lansare în 42 țări și în 11 teritorii pentru această vară, inclusiv România, unde va începe să emită pe 14 iunie, la prețul lunar de 29,99 de lei (aproximativ 6 euro, la un curs de 4,9 lei) și de 299,9 de lei pe an.

Serviciul va fi disponibil la adresa de web Disneyplus.com și prin aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume, se arată în comunicatul care anunță lansarea.

Abonații vor avea acces la seriile „Cartea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau. În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Abonații se vor putea bucura, de asemenea, de filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film câștigător al unui Premiu Oscar și care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal, și de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona, de asemenea, filmul câștigător la Premiile Oscar „Eliberați-l pe Guy”, o comedie plină de acțiune cu Ryan Reynolds în rolul principal, dar și serialele „Familia Simpson” și „Anatomia lui Grey”.

De la National Geographic, platforma difuzează seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum”, în al cărei prim sezon Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înțelepciune și dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni uimitoare și informații stiințifice și istorice fascinante.

Platforma permite vizionarea de înaltă calitate cu până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru o serie dintre titluri. În plus, un abonament permite crearea de până la șapte profiluri diferite, părinții vor putea crea profiluri pentru copii, cu o interfață ușor de navigat și care permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.

Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecție în continuă creștere de conținut original exclusiv, printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și altele.
C(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL