×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 01.04.2022 15:05:12

Societatea Ornitologică Română şi Universal Music România lansează albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale” într-o campanie de donațiiBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 apr 2022 / De Ziua Păsărilor, 1 aprilie, cântecele naturii interpretate de păsări sunt difuzate pe un playlist online de către Societatea Ornitologică Română, în parteneriat cu Universal Music România, pe www.sor.ro și https://SuneteleNaturii.lnk.to/SuneteleVietiiTalePR.

Albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieții Tale” include 36 de sunete de la păsări precum mierla, pițigoiul mare, sticletele, ciocănitoarea de grădini, rândunica, guguștiucul și multe altele. Fiecărui sunet și fiecărei păsări îi este atribuit un titlu inspirat din realitatea de zi cu zi, cum ar fi „Pițigoiul Mare – În drum spre cafenea” / „Florinte – În față, pe avarie” / Ciocănitoare de grădini – Bormașina vecinului”.

"Astăzi e zi de sărbătoare. De 29 de ani celebrăm Ziua Păsărilor pe dată de 1 aprilie. În România, Ziua Păsărilor era sărbătorită încă din perioada interbelică, în principal în școli. În 1994, SOR a reintrodus în calendarul evenimentelor această zi specială pentru toți iubitorii de păsări și natură", se arată într-un comunicat care anunță evenimentul.

Păsările sunt o parte importantă din lumea vie din jurul nostru, cât și o parte esențială din identitatea noastră. Sunetele lor ne amintesc de momente simple și frumoase, stârnesc emoții și ne leagă de oamenii iubiți. Sunt sunete care ne amintesc cine suntem și de unde venim.

Pentru a ne bucura de sunetele naturii în continuare, avem nevoie de ajutorul vostru, al celor care se regăsesc în sunetele acestui playlist. Fiecare dar pe care îl oferi este un dar pentru natură - fie că alegi să faci o donație unică sau una lunară.

O donație lunară de 30 de lei asigură semințele pentru aproximativ 3.225 de păsări care vin la o hrănitoare în sezonul rece. Primăvara, sunt montate cuiburi artificiale în așteptarea noului sezon de cuibărire. În ele vor crește an de an generații de pui de muscari, țicleni, vrăbii, pițigoi și codroși. Cu o donație singulară de 80 de lei, SOR poate instala un cuib artificial pentru o pereche de păsări cântătoare.

Pe tot parcursul anului, SOR dezvoltă și organizează programe și evenimente de educație pentru natură dedicate copiilor și adulților. Cu o donație singulară de 200 de lei, pot fi realizate materialele educative pentru copii.

Societatea Ornitologică Română (SOR) este una dintre cele mai active organizații independente de conservare a păsărilor din România. SOR lucrează pentru a proteja păsările sălbatice și habitatele lor în România de peste 30 de ani. Misiunea sa este să asigure protejarea populațiilor unice de păsări din România, că locurile naturale nu sunt exploatate și distruse.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzică din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiști și pentru a crea noi experiențe pentru fani. Mai multe informații despre Universal Music Group N.V. sunt disponibile la www.universalmusic.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL