×


Programe TV -- Data și ora publicării: 27.04.2022 16:59:01

Premierele lunii mai în programele televiziunilor Disney Channel și Disney JuniorBucurești (MEDIA EXPRES) / 27 mai 2022 / Luna mai aduce în grila televiziunii Disney Channel în fiecare zi noi episoade din cele mai recente serii animate precum: „Fantoma și Molly McGee”, „Ghostforce” (episoade în premieră) și „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”.

Disney Junior va sărbători familia alături de unele dintre cele mai îndrăgite seriale animate și, pe parcursul întregii luni, va difuza noi episoade din serialele „Mickey Mouse: Casa distracției”, „Prietenii cățeluși” și „Eroii în pijama”.

Noutățile lunii mai la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

LUNA CELOR MAI ÎNDRĂGITE SERIALE ANIMATE LA DISNEY CHANNEL - Din 1 mai, de la ora 6:00 la ora 19:00

Cele mai îndrăgite seriale pun stăpânire întreaga lună pe grila Disney Channel. Toate personajele preferate din cele mai recente serii animate precum: „Fantoma și Molly McGee”, „Ghostforce” (inclusiv episoade în premieră) sau „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” vor fi difuzate pe Disney Channel în luna mai, în fiecare zi, de la ora 6:00 la ora 19:00.

NOI EPISOADE DIN GHOSTFORCE - Din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 19:00

Aventurile lui Liv, Andy și Mike, care formează echipa Ghostforce, continuă cu noi episoade la Disney Channel. Echipa ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice vor fi sprijiniți neîntrerupt de misteriosul Blingboo cât și de arsenalul de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, pentru a lupta și captura fantomele care bântuie New York-ul.

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI - Din 23 mai, de la ora 19:30

Mickey Mouse alături de prietenii săi – Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto își continua aventurile în Casa Distracției. În aceste noi episoade, Mickey și prietenii săi vizitează câteva locații interesante, cum ar fi Lumea Creioanelor, Muntele Iernii, Insula de aventură și Majestica.

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CĂȚELUȘI - Din 2 mai, de la ora 16:00

Lui Bingo și Rolly li se vor alătura în aventura lor noi prieteni. Cei doi vor continua să meargă în misiuni zilnice și să viziteze locuri precum St Louis sau Hong Kong.

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA - Din 21 mai, de la ora 15:30

În noile episoade din Eroii în pajama se vor alătura doi noi răufăcători, Carly și Cartoka. Cei doi sunt pasionați de viteză și de noul lor Flashcar rapid. Vor reuși cei trei să îi oprească?


ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI SĂRBĂTORITĂ LA DISNEY JUNIOR - Pe 15 mai, de la ora 13:00

Pe 15 mai la Disney Junior va fi sărbătorită familia alături de unele dintre cele mai îndrăgite seriale animate Disney Junior. Vor fi difuzate episoade speciale din T.O.T.S, Blue sau Fancy Nancy Clancy.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL