×


Programe TV -- Data și ora publicării: 29.04.2022 09:09:10

„Bebe Șef: Înapoi la treabă” sezonul 2 – cel mai drăgălaș șef se întoarce la MinimaxBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 apr 2022 / Noi episoade ale animației „Bebe Șef: Înapoi la treabă” au premiera la Minimax pe 1 mai, de la ora 18:30 și apoi la 22:00, potrivit unui anunț difuzat de televiziune.

Serialul despre bebelușul care se chinuie să găsească echilibrul între afaceri și viața personală continuă la Minimax cu al doilea sezon. Televiziunea dedicată copiilor îi invită pe cei mici să urmărească noile aventuri ale personajului lor preferat și să fie cu ochii pe pagina de Facebook: www.facebook.com/minimaxromania pentru surprize demne de un șef!

Cu ajutorul fratelui mai mare, Tim, care este și complicele său, Bebe Șef continuă călătoria prin jungla corporativă a Baby Corps, plină de pericole, încercând să obțină ceva care pare adesea foarte greu de atins: echilibrul dintre viața personală și muncă.

În sezonul al doilea, schimbările abundă pentru micuțul șef: în timp ce noul CEO de la Baby Corps îi dă o misiune complicată și de amploare, bunica lui Tim se mută în casa familiei, ceea ce înseamnă că cei doi frați trebuie să împartă aceeași cameră. E clar că situația va duce la cât mai multe complicații, pline de amuzament, peripeții și lecții învățate.

Dacă în primul sezon rivalul principal al micuților corporatiști era Bootsy Calico, un om de afaceri și fost veterinar care putea controla pisici, în sezonul al doilea, noul inamic este Frederick Estes și Consorțiul Celor Antici. În același timp, noua lui șefă, Turtleneck Superstar CEO Baby, îl însărcinează pe Bebe Șef cu protejarea noului produs Baby Corp, Stinkless Serum, care poate elimina pentru totdeauna mirosurile neplăcute. Misterul și aventurile vor fi la cote înalte.

Al doilea sezon are 13 episoade și este produs de aceeași Dreamworks Animation, casa de producție fondată de Steven Spielberg care a lansat titluri populare și care au făcut istorie precum Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, dar și filmele „Bebe Șef”. Scenariile sunt o adaptare după cartea pentru copii scrisă de Marla Frazee.

Serialul li se adresează copiilor mici și mai mari, care se vor amuza de cum poate naviga un bebeluș lumea neiertătoare a afacerilor.

Luna mai începe la Minimax cu noile episoade pline de aventură și amuzament din ”Bebe Șef” alături de gașca sa de bebeluși din corporație, puși să salveze lumea și să crească nivelul de iubire pentru copii al adulților.
www.facebook.com/minimaxromania.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL