×

Timp liber -- Data și ora publicării: 03.05.2022 11:23:01

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București își redeschide porțile după doi ani de pauzăBucurești (MEDIA EXPRES) / 3 mai 2022 / Peste 150 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București, care va avea loc în week-end-ul de 7-8 mai, la Mega Mall București, nivelul 1, intrarea principală.

SofistiCAT - Salonul Felin Internațional București își redeschide porțile după doi ani în care nu s-a putut desfășura din cauza restricțiilor sanitare.

Această primă ediție de după pandemie aduce un element de noutate în ceea ce privește locul de desfășurare – pentru prima dată și pentru a fi cât mai aproape de public, SofistiCAT va fi găzduit de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Capitalei, Mega Mall.

Deschis în ambele zile, între orele 10-20, SofistiCAT are ca principal punct de atracție competiția “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.

Un juriu internațional va evalua exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura și pisica de casă.

SofistiCAT - Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat atât de adulți, dar mai ales de copii. Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL