×


Programe TV -- Data și ora publicării: 05.05.2022 13:11:13

Ultima lună de primăvară aduce la DIVA câte două filme romantice în fiecare duminica, de la ora 16:00București (MEDIA EXPRES) / 5 mai 2022 / Ultima lună de primăvară aduce la DIVA câte două filme romantice în fiecare duminică, de la ora 16:00, cu subiecte precum iubirea trece prin stomac, cel mai bun prieten pe care îl poate avea un om are blană, iubirea la fermă și dragostea apare când te aștepți mai puțin.

DIVA difuzează la 8 mai un film în care bărbații știu să gătească. "Chiar în fața mea" ("Right in Front of Me", 2021) este filmul difuzat în premieră de la ora 16:00.

Carly (Janel Parrish) primește a doua șansă să reînvie o iubire din facultate, dar nu e sigură cum poate impresiona până când noul prieten, Nick (Marco Grazzini), o ajută cu un sfat. Nick este ajutor de bucătar, extrem de talentat și inovativ în bucătărie și cu o personalitate încântătoare. Tot ce trebuie Carly să facă este să îl privească cu adevărat, să îi acorde o șansă și să spună „DA” destinului!

La ora 18:00 este programat "Meniu cu dragoste" ("Love on the Menu", 2019) cu un bucătar ce trebuie să facă un compromis pentru a-și salva afacerea.

Duminică, 15 mai, DIVA prezintă pe micile ecrane două filme cea mai emoționantă formă de iubire, cea a animalelor de companie. Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri ajung să se cunoască în filmul "Pețitor cu blăniță" ("Love to the Rescue", 2019), difuzat de la ora 16:00.

De la ora 18:00 soldatul Jack vine să-și ia câinele, de la Ally, care nu pare dispusă să se despartă de el în filmul "Un cățel pentru doi" ("Love and Sunshine", 2019).

DIVA difuzează la 22 mai două filme romantice cu acțiunea plasată la fermă. La ora 16:00, dragostea se înfiripă în mod natural între Stephanie (Pascale Hutton) și Alex (Sam Page), un propietar de fermă ce găzduiește filmările pentru o emisiune tv în filmul "Jumătatea mea" ("My One and Only", 2019). Iar Abby se întoarce acasă, în Texas, unde revede un fost iubit în filmul "În inima Texasului" ("A Feeling of Home", 2019) de la ora 18:00.

Două femei independente au șansa la iubire în filmele de pe 29 mai. Filmul de la 16:00 este "Pe gustul meu" ("Just My Type", 2020) cu Vanessa (Bethany Joy), o jurnalistă din New York, care încearcă să obțină un interviu cu un autor mai interesant decât crezuse inițial. La ora 18:00 este programată povestea lui Amy (Kelly Rutherford), care locuiește singură și primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața în filmul "Dragostea, desigur" ("Love, of Course", 2018).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL