×


Programe TV -- Data și ora publicării: 06.05.2022 12:37:23

EUROSPORT transmite integral primul mare tur de ciclism al anului GIRO D’ITALIABucurești (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2022 / Giro d’Italia este cea mai importantă cursă de ciclism a primăverii, iar toate etapele sunt transmise în direct și la cerere în peste 200 de țări și teritorii pe platformele Eurosport, începând de vineri, 6 mai, potrivit unui comunicat difuzat de Eurosport.

Legende ale ciclismului precum Sir Bradley Wiggins și Alberto Contador vor activa ca experți Eurosport de la fața locului, inclusiv din mijlocul plutonului.

Lupta pentru tricoul roz din Giro d’Italia se dă în luna mai pe Eurosport. Cei mai buni cicliști din lume se întrec pentru a avea numele inscripționat pe „Trofeul fără sfârșit” la capătul a trei săptămâni de cursă.

Ediția 105 a primului Mare Tur al anului începe cu o etapă istorică pe străzile Budapestei. Este pentru prima oară când Ungaria găzduiește o etapă de Mare Tur, iar fiecare minut al celor 21 de etape din acest an este difuzat pe Eurosport Player între 6 și 29 mai. Peste 110 ore din cursă sunt difuzate și pe canalele liniare ale Eurosport, care în 2022 sărbătorește a 25-a ediție de Giro d’Italia difuzată.

În acest an, echipa de experți Eurosport se mândrește cu un palmares de peste 150 de prezențe în Mari Tururi și cu doi câștigători ai Turului Franței. Sir Bradley Wiggins și Alberto Contador vor forma o parte esențială din intervențiile live de la fața locului și vor analiza etapele de pe motocicletele aflate în mijlocul plutonului.

Alături de ei, echipa de experți Eurosport conține nume importante din ciclism precum Robbie McEwen, Jacky Durand, Steve Chainel, Bernie Eisel, Karsten Kroon, Bobbie Traksel, Brian Holm, Riccardo Magrini, Sean Kelly, Adam Blythe sau Daniel Lloyd.

Experiența vizionării Giro d’Italia este completată de conținutul gratuit disponibil pe platformele Eurosport și Global Cycling Network (GCN) – episoade noi din podcastul The Bradley Wiggins Show by Eurosport, emisiunea GCN Racing News Show și știri de ultimă oră pe Eurosport.ro.

Alberto Contador, expert Eurosport și de două ori câștigător al Giro d’Italia, a spus: „Este o plăcere să fiu alături de Eurosport din nou, fiindcă acest lucru îmi permite să mă bucur de sportul meu preferat. Angajamentul Eurosport față de ciclism este entuziasmant. Giro din acest an va fi foarte solicitant încă din prima zi – avem parte de un traseu foarte interesant. Cred că datorită dificultății cursei, vom putea urmări una dintre cele mai bune ediții din ultimii ani. Cicliștii vor trebui să forțeze limitele lor pentru a face față și abia aștept ca Giro să înceapă.”

Transmisiunile în direct încep vineri la ora 13:10 pe Eurosport 1 și Eurosport Player, cu etapa dintre Budapesta și Visegrád. Conform tradiției, Giro d’Italia se încheie cu un contratimp individual, desfășurat la Verona, duminică, 29 mai.

2022 marchează al 25-lea an în care Eurosport găzduiește Giro d’Italia. Cursa a fost transmisă pentru prima oară în 1998, iar anul trecut drepturile de difuzare au fost extinse până în 2025 pentru peste 200 de țări și teritorii. Eurosport transmite 1.200 de ore de ciclism – cu întreceri masculine, dar și feminine – de-a lungul anului.

Etape cheie Giro d’Italia 2022:
Etapa 1 (Plată) – Vineri, 6 mai, Budapesta - Visegrád, 195km
Etapa 2 (Contratimp individual) – Sâmbătă, 7 mai, Budapesta - Budapesta TISSOT ITT, 9.2km
Etapa 4 (Montană) – Marți, 10 mai, Avola - Etna-Nicolosi, 170km
Etapa 7 (Valonată) – Vineri, 13 mai, Diamante - Potenza, 196km
Etapa 11 (Plată) – Miercuri, 18 mai, Santarcangelo di Romagna - Reggio Emilia, 203km
Etapa 16 (Montană) – Marți, 24 mai, Salò - Aprica, 202km
Etapa 20 (Montană) – Sâmbătă, 28 mai, Belluno - Marmolada, 167km
Etapa 21 (Contratimp individual) – Duminică, 29 mai, Verona - Tissot ITT, 17.4km

Eurosport aparține Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD), o companie lider mondial în media și divertisment, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din televiziune, film și streaming.

Compania Warner Bros. Discovery este prezentă în peste 220 de țări și teritorii, cu programe localizate în 50 de limbi străine și își propune să inspire, să informeze și să aducă divertisment audiențelor din toată lumea prin branduri și produse precum Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Mai multe informații sunt disponibile pe www.wbd.com.

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL