×


Programe TV -- Data și ora publicării: 09.05.2022 15:14:49

Film Café își schimbă imagineaBucurești (MEDIA EXPRES) / 9 mai 2022 / Începând cu 10 mai a.c, Film Café are un nou look, imaginea proaspătă își păstrează principalele caracteristici, dar cu un aspect mai curat, mai modern și mai dinamic.

Sub umbrela televiziunii AMC, Film Café se numără printre preferatele telespectatorilor autohtoni. Este prezent de ani de zile cu un branding bine recunoscut, familiar pentru consumatorii de televiziune din majoritatea gospodăriilor, aflați în grupa de vârstă 19-49 de ani.

În luna mai, telespectatorii se pot bucura de filme interesante și fascinante, precum trilogia de aventuri fantastice. ”Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților", "Întoarcerea la Minele Regelui Solomon", "Dracula și Pocalul blestemat”, saga fantastică romantică cu tematică vampiriană "Amurg", cu cele 5 filme: "Amurg", "Lună Nouă", "Eclipsa", "Zori de zi" – părțile 1 și 2 și personajul preferat din toate timpurile, "Piedone", aventuri cu pumni și picioare în Africa, Egipt și Hongkong.

Schimbarea de branding va veni în data de 10 mai, prin reîmprospătarea unor elemente artistice cheie din imaginea televiziunii. Scopul AMC Networks este de a simboliza atmosfera metropolitană și conținutul premium și sofisticat al "metropolei cinematografiei".

Conceptul de brand al televiziunii rămâne confortabil, reflectând divertismentul de calitate, de aceea menținerea continuității vizuale a fost foarte importantă. Logo-ul nu se va schimba și va rămâne așa cum este în prezent, pentru o identificare ușoară. Elementele vizuale caracteristice televiziunii vor continua să prezinte clădiri metropolitane 3D, dar într-un mod mai abstract, mai grafic - zi și noapte, în funcție de momentul zilei.

Coloana sonoră care însoțește spoturile televizate se schimbă, de asemenea, ușor; motivele muzicale rămân recognoscibile, dar sunt completate de zgomotul agitat și vibrant al orașului.

Culorile Film Café au fost, de asemenea, actualizate: portocaliu și violet au fost adăugate la actualul albastru turcoaz.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL