×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 10.05.2022 13:56:37

Abonamentul anual Disney+ este disponibil la prețul special de 239,9 lei pe bază de preînregistrare



București (MEDIA EXPRES) / 10 mai 2022 / Începând de marți, 10 mai, Disney+ a deschis înregistrările pentru România pe www.disneyplus.com oferind exclusiv la lansare un abonament anual la prețul de 239,9 lei, prețul pentru 8 luni raportat la costul abonamentului lunar.

Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansarea Disney+ și poate fi activată până în data de 26 iunie 2022. Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul standard al abonamentului lunar este de 29,99 de lei, iar abonamentul anual de 299,9 de lei.

Disney+ distribuie online în regim video-on-demand seriile Star Wars „Povestea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, realizate de producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau și seria “Obi-Wan Kenobi”.

Alte titluri sunt seria „Moon Knight” produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, dar și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

În lista de filme mai figurează „Luca” realizat de Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, „Encanto” realizat de Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar, care prezintă povestea familiei Madrigal și „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, în serviciu sunt incluse producții precum serialul de comedie “Crime în imobil”, mini-seria “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Regine”, serialele “Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, “9-1-1” și “Black-ish”.

De la National Geographic apare în listă seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și filmul documentar “Free Solo”, premiat cu Oscar.

Vizionarea cu Disney+ se poate face pe patru ecrane simultan, cu descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. Un abonat poate crea până la șapte profiluri diferite, părinții vor putea crea profiluri pentru copii, cu o interfață ușor de navigat și care permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Oferta de abonament redus se accesează prin www.disneyplus.com cu înscrierea unei adrese de email. Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.

Oferta introductivă va fi disponibilă numai pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie la miezul nopții.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL