×

LEARN TO CODE -- Data și ora publicării: 12.05.2022 15:29:21

Zero To Mastery Academy a lansat un curs pentru învățarea Solidity, Ehereum și Blockchain cu un cod de reducere de 15%



București (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2022 / După un sondaj cu aproximativ 2.000 de răspunsuri „Alege următorul curs ZTM” Academia de programatori a lansat cursul care a fost cel mai solicitat: "Solidity, Ethereum și Blockchain: Ghidul complet al dezvoltatorului", disponibil acum live, exclusiv pentru membrii Academiei ZTM la adresa: https://academy.zerotomastery. io/a/aff_bt7chn53/external? affcode=441520_q5gcth0s.

Cursul promite studenților că vor învăța Solidity de la zero, de la un expert în industrie care chiar lucrează în domeniu și are peste 10 ani de experiență cu tehnologiile blockchain (aproape o eternitate în acest domeniu!).

Elevii vor învăța totul de la elementele fundamentale ale Solidity și până la tehnologiile blockchain avansate, astfel încât să poată trece de la nivelul de începător absolut la construirea propriilor proiecte web3 și dobândirea cunoștiințelor necesare pentru a se angaja ca Dezvoltator Blockchain.

Academia acordă o reducere de 15% până luni 16 mai pentru studenții noi, dacă folosesc codul BLOCKCHAIN15.

Cursul Blockchain Developer Bootcamp se adresează celor care doresc să învețe să dezvolte Smart Contracts de la începător absolut, dezvoltatorilor care doresc să învețe programarea Solidity și să poată adăuga o nouă abilitate la CV-ul și setul de instrumente cunoscute, elevilor care sunt blocați într-un ciclu nesfârșit de tutoriale și doresc să meargă dincolo de tutorialele pentru „începători” de Solidity & Blockchain; oricui este interesat să intre într-o carieră de viitor în tehnologie, unde câștigurile pot atinge peste 100.000 de dolari pe an.

La absolvirea cursului studenții vor putea să ajute companiile să implementeze tehnologii blockchain.

Cursul este susținut de Markus Waas, care lucrează de zece ani în domeniu (practic de la început) cu companii din întreaga lume.

Markus consideră că oricine dorește să se implice și chiar să conducă acest sector în viitor trebuie să învețe cele mai practice și mai recente tehnici. Dar, mai întâi, trebuie să aibă o înțelegere profundă a tehnologiilor de bază și a problemelor pe care intenționează să le rezolve.

În calitate de instructor al Academiei Zero To Mastery, Markus își împărtășește cunoștințele și experiența de vârf în tehnologiile blockchain cu studenții săi, ajutându-i în același timp să devină programatori de succes în lumea reală, în acest domeniu interesant și în continuă creștere.

În plus, Markus este autorul și proprietarul al soliditydeveloper.com, fiind un lider de gândire pentru dezvoltarea Solidity și a tehnologiilor blockchain.

Andrei Neagoie, inițiatorul Academiei ZTM se întreabă în mesajul prin care anunță lansarea noului curs: "Nu se prăbușește cripto-ul?!"

"Prea mulți oameni sunt prinși în prețul diferitelor jetoane (ETH, BTC, SOL, LUNA, orice) și încearcă să se îmbogățească rapid. Acești oameni cu siguranță simt durerea chiar acum.

Dar aici, la ZTM, nu ne interesează schemele de îmbogățire rapidă.

Noi predăm abilitățile tehnice cele mai solicitate de industrie.

Acest curs vă va face un dezvoltator Ethereum de top 10%, astfel încât să puteți candida și să obțineți un loc de muncă în domeniu, care are o cerere extrem de mare, nefiind suficienți programatori calificați.

Prețurile cresc și scad, dar asta nu schimbă faptul că există cu siguranță o cerere în creștere masivă pentru dezvoltatori care cunosc Solidity / Ethereum / Blockchain".

Cursul este în limba engleză și un video de prezentare este disponibil la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=nPFZoOkzZgk.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL