×

Profil -- Data și ora publicării: 12.05.2022 16:05:39

AMC sponsorizează o conferință despre tendințele globale și din Europa Centrală și de Est în televiziunea cu plată la NEM Dubrovnik pe 8 iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2022 / Echipa de marketing a târgului de media, tv, conținut și comunicații New Europe Market (NEM) a anunțat că AMC Networks sponsorizează conferința despre tendințele globale și din Europa Centrală și de Est în televiziunea cu plată, care se va desfășura în ziua de 8 iunie, de la ora 10.50, la Hotel Dubrovnik Palace, Croația.

În textul de prezentare al evenimentului se arată că industria globală de televiziune este "perturbată" de prezența în creștere a platformelor de streaming care schimbă comportamentul abonaților la televiziunile cu plată și afectează distribuția acestora. Dar regiunea centrală și de est din Europa are încă o creștere constantă a penetrării televiziunii cu plată datorită obiceiurilor culturale specifice, dar și limbilor naționale.

Evenimentul va încerca să răspundă întrebării dacă o tendință globală se aplică diferit atunci când vine vorba de această regiune.

Conferința va fi moderată de RICHARD MIDDLETON, Editor la TBI și la ea vor participa LEVENTE MÁLNAY, EVP/MD la AMNC Networks International Central & Northern Europe, DOBROMIRA MARINCHEVA, CCO la Bulsatcom, ZBIGNIEW PRUSKI, Comercial Director Branded Services la BBC Studios și RICHARD JOHN BREŠKOVIĆ
Director of Marketing, Croatian Telecom.

NEM Dubrovnik 2022 un eveniment anual pentru întâlniri, marketing și prezentări dedicate industriei de media, TV, conținut și comunicații ce se desfășoară pe malul Mării Adriatice în Hotel Dubrovnik Palace. Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 6-9 iunie 2022.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL