×


Programe TV -- Data și ora publicării: 16.05.2022 12:10:01

"Românii au talent" de la Pro TV a desemnat primii cinci concurenți calificați în finalăBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2022 / Cinci concurenți s-au calificat în marea finală "Românii au talent" în vreme ce prima semifinală difuzată de Pro TV vineri, 13 mai, a fost lider absolut de audiență, a anunțat televiziunea cu cea mai mare audiență din România.

Primii 12 concurenți calificați în această fază a competiției au urcat pe scena Românii au talent cu un vis: acela de a fi finaliști și de a avea o șansă la primul loc. Iar această motivație s-a văzut în fiecare prestație.

La finalul serii, cei patru jurați au făcut primele două propuneri pentru premiul de originalitate: Alex Dowis și DJ Hugo. Iar telespectatorii au decis primii cinci calificați în marea finală, de pe 27 mai: Martina Meola, Raisa Radu, Gabriela Dincă, Zametheea și Alex Dowis.

Prima semifinală live a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:38. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 35.8% cotă de piață, față de locul al doilea care avea doar 3.4 puncte de audiență și 13.0% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români s-au bucurat de spectacolul incredibil, iar în minutul de aur, la ora 22:17, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Prima semifinală le-a adus telespectatorilor un show extraordinar și multă emoție. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Dragoș și Mihai Bobonete, care au aplaudat determinarea de a face spectacol. Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9, a revenit cu o interpretare emoționantă, amintind de ce a meritat aprecierea celor de acasă. A fost o seară plină de dinamism, în care reprezentațiile de muzică, dans, poezie și acrobație s-au completat perfect.

Vinerea viitoare, show-ul continuă cu cea de-a doua semifinală live, când alți 12 concurenți vor lupta pentru ultimele locuri în finală, în direct pe PRO TV și VOYO.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL