×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 16.05.2022 12:10:51

ANGA COM 2022 a înregistrat o participare de 90% față de recordul dinaintea pandemiei



București (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2022 / ANGA COM a înregistrat 18.000 de participanți la reluarea Congresului într-o primă ediție cu participare fizică după pandemie, desfășurată la Koln în Germania în 23-25 mai, cifra reprezentând 90% din participarea record din anul 2019, au anunțat organizatorii evenimentului.

ANGA COM a descris repornirea evenimentului ca fiind o "reușită strălucitoare", "expozanții și vizitatorii au fost entuziasmați de calitatea expoziției, de programul conferinței, de zona în aer liber și de numeroasele evenimente de seară, pe o vreme bună ca de vară".

Cei peste 18.000 de participanți în cele trei zile au depășit toate așteptările organizatorilor, rezultatul fiind absolut remarcabil în comparație cu alte târguri internaționale.

Evenimentul cabliștilor germani a atras 390 de expozanți din 33 de țări care au ocupat peste 22.000 mp de spațiu expozițional brut. Anul acesta, Expoziția pentru Broadband, Televiziune și Online a înregistrat un număr deosebit de mare de extinderi în spațiu și noi participanți, în special în domeniile fibră optică, DOSCIS 4.0 și conectivitate. În ceea ce privește subiectele media, streamul, OTT și AppTV au fost în prim-plan.

Thomas Braun, Președintele Asociației de Broadband ANGA a spus: „Feedback-ul pe care l-am primit de la expozanți și vizitatori a fost fabulos. Succesul evenimentului va oferi industriei noastre în plină expansiune un impuls suplimentar. În plus, există un mesaj clar și comun către politicieni: administrația publică trebuie acum să implementeze rapid debirocratizarea și digitalizarea promise.

ANGA COM și-a consolidat poziția ca principală piață și conferință din industrie, în cele mai dificile condiții. Cele mai calde felicitări pentru directorul nostru general, Dr. Peter Charissé, care a crezut întotdeauna în revenirea cu succes a întâlnirilor față în față și a dovedit-o cu perseverență, pricepere și un rezultat senzațional”.

Directorul general ANGA, Dr. Peter Charissé, a spus la rândul său: „Au fost trei zile intense de întâlniri, inspirație și bucuria de a trăi, pentru care am muncit mult și din greu, în condiții dificile. După ce nu am știut cu toții multă vreme dacă vom mai apuca din nou un astfel de eveniment, suntem copleșiți de revenirea strălucitoare. Cifrele excelente sunt un lucru bun, dar am fost și mai mulțumit de atmosfera fantastică dintre expozanți, sponsori și vizitatori”.

Axel Sihn, vicepreședinte al Asociației ZVEI Media Networks a declarat: „Companiile noastre membre sunt entuziasmate de repornirea strălucitoare a ANGA COM. Cererea vizitatorilor a fost la fel de excelentă ca și atmosfera. În vremuri dificile, ANGA COM s-a dovedit a fi un motor mare și indispensabil pentru dezvoltarea industriei noastre. A fost, este și rămâne numărul unu absolut pentru asociația noastră comercială. Mulțumirile și felicitările noastre sunt adresate în special directorului general ANGA COM, Dr. Peter Charissé și echipei sale: în condițiile provocatoare ale pandemiei din perioada de planificare, el a fost mai mult ca niciodată arhitectul și motorul acestui succes”.

Următoarea ediție ANGA COM din anul 2023 va avea loc în perioada 23-25 ​​mai, la Köln (Germania).

ANGA COM este cea mai importantă expoziție și conferință din Europa pentru bandă largă, televiziune și online. Acesta reunește operatorii de rețea, furnizorii și furnizorii de conținut pe toate problemele legate de distribuția de bandă largă și media. Partenerii de organizare ai programului conferinței din acest an au fost: Alliance for Broadcasting and Cultural Frequencies, Federal Gigabit Bureau, German TV Platform, Gracenote, SCTE Society for Broadband Professionals, SCTE Society of Cable Telecommunications Engineers, VTM și ZVEI. Partenerii sponsori au fost ASTRA Deutschland, AVM, QVC, Vantage Towers și Vodafone Deutschland.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL