×

Radio -- Data și ora publicării: 18.05.2022 13:30:53

DJ-ii Dance FM Robert Georgescu și White au câștigat un concurs de muzică internațional organizat de TiëstoBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2022 / Robert Georgescu și White, DJ-ii Dance FM, au fost desemnați câștigătorii concursului internațional de muzică organizat de Tiësto, Musical Freedom, SPINNIN Records, Beatport și Atlantic Records, potrivit unui comunicat difuzat de grupul Digi din care radioul face parte.

Cei doi DJ au câștigat un premiu în valoare de 10.000 de euro, constând într-o serie de echipamente profesionale pentru studio, de ultimă generație, dar și un contract încheiat cu casa de discuri Atlantic Records.

În urma concursului, în cadrul căruia au participat 1.918 concurenți din întreaga lume, Robert Georgescu și White au câștigat marele premiu oferit de Tiësto. Producătorii au avut de realizat un remix al melodiei „The Motto”, interpretată de Tiësto și Ava Max, iar următoarea etapă a constat în selectarea celor mai bune patru remixuri.

Celebrul artist, recunoscut drept DJ-ul nr. 1 la nivel mondial, a decis că cea mai bună producție a aparținut românilor Robert Georgescu și White, cunoscuți pentru melodii precum „Dacă îl vedeți", „Te-aș fi iubit", „Habanera" și „Ilasemano".

Marele premiu, în valoare de 10.000 euro, a venit însoțit de o serie de echipamente profesionale pentru studio, de un contract cu Atlantic Records, una dintre cele mai mari case de discuri din lume, dar mai ales de onoarea de a fi promovați pe canalele oficiale ale artistului Tiësto, ce adună peste 6 milioane de urmăritori.

Deși cei doi DJ români activează de foarte mult timp în domeniu, aceștia au pus bazele colaborării în 2020, lansând, în doar doi ani, nu mai puțin de 100 de remixuri și melodii proprii, având ambiția de a posta câte o producție în fiecare vineri, pe canalul oficial de YouTube.

„Vă mulțumim mult! Ne sărbătorim victoria în studio. Acesta este stilul nostru. Bucuria de a câștiga ne crește motivația și ne oferă noi oportunități pentru ca oamenii să se bucure de muzica noastră", au declarat Robert Georgescu și White pentru Beatport.

Radio Dance FM face parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-tv), Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL