×

Profil -- Data și ora publicării: 25.05.2022 13:22:11

IBC 2022 a anunțat deschiderea înscrierilor pentru evenimentul "live în persoană" din septembrie după două ediții anulate din cauza pandemieiBucurești (MEDIA EXPRES) / 25 mai 2022 / Înscierile pentru participarea la IBC 2022 au fost deschise de la jumătatea lunii mai, au anunțat organizatorii primului eveniment fizic de la ediția din 2019, care reunește industria tehnologiei și difuzării de conținut la RAI Amsterdam, în Olanda, în perioada 9-12 septembrie.

Vizitatorii participă gratuit, iar delegații pentru conferințele ce se desfășoară cu prilejul IBC trebuie să plătească un bilet de 595 de euro, justificat prin faptul este o investiție în informare și educație și că aceștia au acces la întâlniri directe cu top managementul celor mai mari companii de tehnologie și de media din lume.

IBC este, ca de obicei, conceput ca o platformă de întâlnire și stabilirea de colaborări, pentru învățare și stimularea dezvoltării afacerilor legate de producția și difuzarea de conținut prin toate mijloacele și în toate formele posibile, adresându-se companiilor de mass-media, divertisment și tehnologia comunicațiilor.

IBC 2022 va include o zonă denumită "Content Everywhere", cu un program de prezentări și sesiuni de discuții dedicate inovațiilor din industrie. Noua Sală 5, construită special și extinsă, va prezenta tehnologiile emergente pentru difuzarea de conținut pe mai multe platforme, streaming over-the-top (OTT) și monetizarea conținutului.

Anul acesta va fi inaugurat și noul "Showcase Theatre", unde furnizorii de tehnologie vor prezenta proiecte incluse în programul "Accelerator Media Inovation 2022", cu masterclass-uri gratuite, demonstrații și întrebări și răspunsuri.

Conferința IBC se va desfășura timp de două zile, cu acces plătit, fiind dedicată prezentărilor de produse și servicii pe diverse teme și sesiunilor de lucrări tehnice.

Michael Crimp, directorul executiv al IBC, a declarat: „IBC 2022 va fi un eveniment live captivant, care oferă fiecărui participant șansa de a obține informații valoroase, de a-și împărtăși expertiza și de a găsi noi oportunități. Am văzut deja cum revenirea evenimentelor live revigorează industria (NAB, ANGA COM, etc., n.red. MEDIA EXPRES) și, la IBC 2022, le vom oferi tuturor celor din show-ul nostru posibilitatea să revină la a face afaceri față în față”.

Nu în ultimul rând, la IBC Partnership Pavilion, IBC Innovation Awards și Social Impact Awards vor fi organizate prezentări susținute de către proprietarii IBC și de către alte organizații din industrie, fapt care reprezintă o oportunitate de a afla mai multe despre proprietarii IBC.

Târgul IBC - acronim de la denumirea International Broadcasting Convention - este organizat din anul 1967 "de industrie, pentru industrie" și este deținut în prezent de IABM (The International Trade Association for the Broadcast & Media Industry cu sediul în Luxembourg), BTS (IEEE Broadcast Tehnology Society din SUA), IET (The Institute of Engineering and Technology din UK), Royal Television Society din UK, SCTE (Society of Cable Telecommunications Engineers din SUA) și SMTPE (Society of Motion Picture and Television Engineers din SUA).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL