×

Profil -- Data și ora publicării: 11.06.2022 13:38:02

Warner Bros. Discovery a anunțat echipa de conducere din Europa, Orientul Mijlociu și AfricaBucurești (MEDIA EXPRES) / 11 iun 2022 / Warner Bros. Discovery (WBD) a anunțat în a doua săptămână din iunie echipa de conducere a companiei pentru regiunea EMEA, cu o serie de manageri de țară numiți în noi roluri și cinci plecări de directori de la cel mai înalt nivel.

Compania a făcut anunțul la câteva săptămâni de la începerea restructurării în urma fuziunii de 40 de miliarde de dolari, numind un grup de șase directori peste țările din regiune, fiecare responsabil pentru afacerile combinate ale WBD și subordonați direct președintei director general pentru EMEA Priya Dogra, care a fost numită în aprilie.

Domeniile pe care directorii le vor superviza executiv sunt streamingul, sportul, programele din SUA, studiourile locale și distribuția pe rețele.

Alessandro Araimo devine director general pentru Italia, Spania și Portugalia, fiind anterior vicepreședinte executiv și director general pentru Discovery în Italia.

Pierre Branco devine director general pentru Franța, Benelux și Africa. Anterior, a fost director de țară pentru WarnerMedia în Franța, Benelux, Orientul Mijlociu și Africa și șef al afiliaților și vânzărilor de publicitate pentru EMEA.

Jamie Cooke devine director general pentru Europa Centrală și de Est (ECE), Țările Baltice, Orientul Mijlociu, Mediterana și Turcia, fiind anterior director de țară pentru Discovery în ECE și Orientul Mijlociu și Africa.

Hannes Heyelmann devine director general pentru Germania, Austria și Elveția. Anterior, a fost vicepreședintele executiv al programării pentru WarnerMedia în EMEA.

Antonio Ruiz devine director general pentru Marea Britanie și Irlanda, fiind anterior în același rol pentru Discovery în Spania, Franța și Portugalia.

După cum a anunțat luna trecută, Christina Sulebakk va conduce țările nordice, ea fiind anterior director general al HBO Max peste toată Europa, în timp ce Vanessa Brookman rămâne Senior Vice-President pentru copii și programele de familie pentru EMEA.

Ea va prelua, de asemenea, Adult Swim în EMEA, cu o linie de raportare dublă către Michael Ouweleen, care conduce Cartoon Network, Adult Swim și Boomerang.

Antony Root își păstrează responsabilitățile pentru producția originală pentru HBO Max în EMEA, precum și producția originală pentru televiziunile de divertisment general Warner Media din Germania, Franța și Spania.

Ragnhild Thorbech continuă să conducă programele și achiziții pentru HBO Max EMEA; Myriam Lopez-Otazu rămâne responsabilă pentru investiții, planificare și prioritizare pentru canalele liniare Discovery și Discovery+; iar Qaisar Rafique devine lider pentru strategia comercială.

După cum a anunțat anterior, Leah Hooper este lider regional pentru streaming pentru EMEA, făcând parte din echipa de conducere a lui JB Perrette și fiind o parte cheie a echipei de directori seniori coordonați de Dogra.

La capitolul plecări de directori în urma fuziunii sunt incluși Sylvia Rothblum, care a condus Germania, Austria și Elveția pentru WarnerMedia și Susanne Aigner, care a fost SVP & General Manager pentru Germania, Elveția, Austria și Benelux la Discovery.

Șeful WarnerMedia din Italia, Spania și Portugalia, Thomas Ciampa, părăsește, de asemenea, compania, Lydia Fairfax, SVP pentru parteneriate comerciale în EMEA pentru Discovery și David Fisher , VP pentru publicitate pentru Discovery.

Comentatorii din industrie notează că Warner Bros. Discovery a anunțat foarte rapid noua echipă de directori la vârful companiei, în urma fuziunii din aprilie, după ce șeful internațional al HBO Max și directorul general al streamerului pentru America Latină, printre alții, au plecat.

Sarah Lyons, care a fost vicepreședinte executiv al produselor globale direct către consumatori pentru WarnerMedia a plecat și ea, în timp ce șeful Warner din Regatul Unit, Polly Cochrane, și directorul pentru copii, Tom Ascheim, au părăsit, de asemenea, compania proaspăt înființată.

J.B. Perrette a fost instalat CEO și președinte pentru streamingul global și interactiv de către șeful WBD David Zaslav în aprilie, lui Hooper alăturându-i-se ca șef regional pe partea de streaming Jason Monteiro pentru Asia-Pacific (APAC), Juan Sola pentru America Latină și Michael Bishara pentru America de Nord.

Cvartetul este subordonat lui Perrette și face, de asemenea, parte din echipele de conducere ale lui Dogra și Kasia Kieli în EMEA, Clement Schwebig și James Gibbons în APAC și Fernando Medin în America Latină.

Acești directori au fost confirmați în rolurile lor în aprilie, fiind coordonați de Gerhard Zeiler, care a fost numit președintele la nivel internațional al companiei gigantice, la începutul acelei luni.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL