×


Programe TV -- Data și ora publicării: 16.06.2022 14:51:16

Recomandările lunii iulie la Crime+InvestigationBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 iun 2022 / Televiziunea Crime+Investigation a anunțat recomandările din programul lunii iulie, printre care o serie despre erorile judiciare din Marea Britanie, munca medicilor legiști în rezolvarea crimelor și o serie exclusivă care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul.

Prezentăm în continuare serialele cele mai importante a căror premieră a fost anunțată de Crime+Investigation pentru luna iulie:

Injustiție britanică (2x60')
Premiera luni, 25 iulie, ora 23:00

Jurnalistul de investigație Raphael Rowe explorează unele dintre cele mai șocante erori judiciare și condamnări pe nedrept din istoria recentă a Marii Britanii. În acest serial de neratat despre crime adevărate, Rowe, care a petrecut 12 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, analizează două cazuri șocante care au dus oameni nevinovați în spatele gratiilor.

Rowe îi întâlnește pe cei afectați de erorile judiciare și îi conduce pe telespectatori într-o călătorie intimă și revelatoare, explorând investigațiile care au distrus viețile celor acuzați pe nedrept și dezvăluind eșecurile repetate din cadrul sistemului de justiție penală britanic.

În 1988, Raphael Rowe a fost arestat pentru crimă, fiind unul dintre cei „Trei de pe M25”. A fost condamnat la închisoare pe viață, dar, după lungi apeluri, a fost achitat și eliberat zece ani mai târziu, condamnarea sa fiind anulată.

Secretele de la morgă | Sezonul 2 (13x60')
Din 27 iulie, miercurea, de la ora 23:00

„Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor și familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar acești experți post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin deslușirea misterului din interior spre exterior. De la observațiile inițiale de la locul crimei până la autopsie și dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 2 (13x60’)
Din 10 iulie | Duminica, ora 23:00

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul. „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansată în România în 2013 și este prezentă pe mai multe platforme de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL