×Programe TV -- Data și ora publicării: 28.06.2022 13:45:02

Un concurent "Mâncare pe care" este suspect că ar avea un avantaj în concurs: „Lucrezi în patiserie?”București (MEDIA EXPRES) / 28 iun 2022 / O nouă cursă către premiul de 5.000 de lei din cadrul emisiunii "Mâncare pe care" începe marți, 28 iunie, de la ora 20:00, la televiziunea Acasă.

Cinci concurenți motivați să câștige vor realiza meniuri specmaiale și vor încerca să fie cât se poate de ospitalieri. Un lucru este cert: la sfârșitul săptămânii vom afla cine este câștigătorul titlului de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

În această săptămână, lupta pentru marele premiu se va da la Cluj-Napoca între Andra Maria Mureșan, Claudia Maghiar, Anghel Iulian Radu, Aurel Sabou și Ciprian Macavei.

Curajoasa care va da startul seriei de cine este Claudia Maghiar, de profesie învățătoare. Meniul acesteia va fi unul bogat, format din ciorbă de perișoare cu leuștean, mușchiuleț de porc în crustă cu cartofi aurii, morcovi caramelizați și ruladă pavlova. Începutul se va dovedi a fi unul promițător deoarece Ana Maria și Ciprian vor declara că aperitivul ales de gazdă este ciorba lor preferată.

Nici desertul pregătit de Claudia nu va fi mai prejos. Invitații acesteia vor avea numai cuvinte de laudă la adresa preparatului dulce: „Desertul a fost bestial” va mărturisi Aurel, aprobat de Ana Maria: „A fost extraordinar”.
Totuși, Iulian va bănui gazda de posesia unor abilități ce o vor ajuta să câștige marele premiu și o va întreba: „Lucrezi în patiserie?”. Rămâne de văzut dacă într-adevăr Claudia are un avantaj pe care ceilalți concurenți nu îl au.

Atmosfera din cadrul cinei va fi apreciată în egală măsură cu felurile de mâncare pregătite: „Să știi că atmosfera din casa ta este foarte plăcută și frumoasă”, îi va spune Aurel în mod direct Claudiei. Și Ana Maria va avea numai cuvinte frumoase de spus despre gazda serii: „Este ca o doamnă învățătoare, emană multă căldură”.

Pentru a vedea ce note va primi Claudia, dar și ce seri speciale vor găzdui restul concurenților, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL