×

Radio -- Data și ora publicării: 01.07.2022 16:06:06

Frecvențele radio pentru autostrăzile Arad-Nădlac și Lehliu Gară-Fetești vor fi scoase din nou la concurs a anunțat CNABucurești (MEDIA EXPRES) / 1 iul 2022 / CNA a derulat săptămâna aceasta un concurs de frecvențe radio la care solicitările depuse pentru frecvențele 94.7 MHz – Autostrada A1 ARAD-NĂDLAC și 95.8 MHz– Autostrada LEHLIU GARĂ - FETEȘTI au fost respinse, frecvențele urmând a fi scoase la concurs într-o sesiune viitoare.

De asemenea, pentru frecvențele 88.2 MHz – NEHOIU, 95.9 MHz – PLOIEȘTI și 88.2 MHz - SOVEJA, membrii CNA nu au reușit să ajungă la un consens de minimum 6 voturi pentru a fi decisă acordarea lor, luarea unei hotărâri fiind programată pentru ședința următoare.

Lista celor 31 de frecvențe de radio acordate la 30 iunie 2022 este publicată pe site-ul autorității, la adresa: https://www.cna.ro/REZULTATELE-CONCURSULUI-DE,12039.html.
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL