×ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.07.2022 20:49:18

VOYO promovează documentarul “Johnny Depp vs. Amber Heard – De la dragoste la ură”, serialul Schitt’s Creek și Survivor USA - printre alteleBucurești (MEDIA EXPRES) / 3 iul 2022 / Serviciul online de programe și filme VOYO promovează în luna iulie câteva premiere exclusive, printre care documentarul "Johnny Depp vs. Amber Heard - De la dragoste la ură", începând de vineri, 1 iulie.

Relația tumultoasă a celor doi actori a culminat cu un divorț costisitor, care s-a regăsit în paginile tuturor publicațiilor și a fost intens mediatizat pe toate platformele din întreaga lume. Producția prezintă fiecare perspectivă și modul în care s-a degradat relația celor doi.

Serialul "Schitt’s Creek" prezintă povestea magnatului Johnny Rose și a familiei lui. Loviți de faliment, aceștia sunt forțați să părăsească viața îndestulată și plină de răsfăț, pentru a se regrupa și a încerca să-și reclădească imperiul în Schitt’s Creek, o suburbie a unui mic oraș pe care îl cumpăraseră în glumă. 

Primul sezon al serialul care a fost premiat de 47 de ori la gale internaționale importante de film, a avut 119 nominalizări și a primit 9 premii Emmy.

Tot în iulie, abonații VOYO pot urmări, în exclusivitate, "Survivor USA", formatul fenomen care a avut în fiecare ediție milioane de urmăritori și a doborât recorduri de audiență.

Voyo mai difuzează toate sezoanele serialului de comedie "Las Fierbinți", episoade exclusive din "Lecții de viață", toate galele UFC și filme de referință românești și internaționale.

Duminică, 3 iulie, la ora 05:00, VOYO a transmis, în direct, gala "UFC 276 main event: Israel Adesanya vs Jared Cannonier" și "Co-main event: Alexander Volkanovski vs. Max Holloway".
(MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL