×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 20.07.2022 16:34:38

CNA a anunțat o ședință în care va discuta modificări de acționat la Antena Group, Pro TV dar și schimbarea siglelor Prima Sport - Prima TV 4k



București (MEDIA EXPRES) / 20 iul 2022 / CNA a anunțat o ședință pentru joi, 21 iulie, de la ora 10.00, care are pe ordinea de zi mai multe subiecte referitoare la schimbări în companiile de televiziune, cedarea unei licențe dar și reluarea votului pentru câteva frecvențe de radio de la concursul desfășurat la începutul lunii iulie.

Ședința va fi condusă de MONICA GUBERNAT și are următoarea Ordine de zi:

I. Reluare vot pentru acordarea licențelor audiovizuale pentru radiodifuziune în localitățile: Nehoiu - 88,2 MHz; Ploiești - 95,9 MHz; Soveja - 88,2 MHz

II. Acordare licențe audiovizuale - SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE (București) - acordarea frecvențelor 95,4 MHz - Iași pentru Radio România Muzical George Enescu și 89,6 MHz - Zalău pentru Radio Cluj (minorități)

III. Solicitări prelungiri valabilitate licențe audiovizuale:

1. S.C. RADIO XXI SRL (București) pentru Virgin Radio din Baia Mare.

2. S.C. A.G. RADIO HOLDING SRL (București) pentru Kiss FM din Focșani și Tg. Mureș și modificarea structurii serviciilor de programe Kiss FM.

3. S.C. ABC PLUS MEDIA SA (Oradea) pentru Național FM din București.

4. S.C. CAMPUS MEDIA TV SRL (București) pentru Pro FM din Galați și Deva.

5. S.C. NEWS ROMÂNIA COMMUNICATION SRL (București) pentru News România din București, cu modificarea denumirii societății.

6. ASOCIAȚIA CENTRUL MEDIA ADVENTIST (Voluntari) pentru Radio Vocea Speranței din Hunedoara.

IV. Solicitări ale S.C. ANTENA 3 SA (București) și ale S.C. ANTENA TV GROUP SA (București):

- Modificare structură serviciu de programe Antena 3 din Călărași (cu memoriu justificativ nr. 7372/23.06.2022).
- Acordare licență audiovizuală pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe Antena 3 din Alexandria.
- Modificare acționariat societate ANTENA 3 SA.
- Notificare modificare acționariat S.C. ANTENA TV GROUP SA.

V. Modificări licențe audiovizuale:

1. S.C. WELTCOM SRL (Mediaș) pentru Radio Ring din Mediaș - modificare acționariat.

2. S.C. AVE CONCRETE MEDIA SRL (Câmpulung, jud. Argeș) pentru Super TV/Supper TV HD din Câmpulung, jud. Argeș, modificare zonă de difuzare.

3. S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL (Cluj-Napoca) – modificare sigle Prima Sport 1 – 5 și Prima 4K.

4. S.C. PRO TV SRL (București) - modificare acționariat societate.

5. S.C. COLOR EXPRES SRL (Orăștie) - acord modificare sediu social și acționariat societate.

6. S.C. SMILE AUDIO PRODUCTION SRL (Vaslui) - modificarea zonei de difuzare.

7. S.C. GEOPOL INTERNATIONAL SRL (București) - modificarea licențelor audiovizuale și a deciziilor de autorizare audiovizuală pentru Realitatea Plus HD cu difuzare prin satelit și prin rețele de comunicații electronice

VI. Cedare licență audiovizuală: S.C. WELTCOM SRL (Mediaș) către FUNDAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU SOLIDARITATE SOCIALĂ (Piatra Neamț) pentru Radio Ring din Mediaș – amânat 15 zile (depus completări)

VII. Avize de retransmisie.

VIII. Decizii de autorizare.

IX. Retrageri licențe audiovizuale.

X. Sesizarea nr.7594/30.06.2022 - solicitare reanalizarea raportului de monitorizare referitor la emisiunea Star Magazin difuzată pe data de 02.06.2022 de postul Antena Stars - cu pdv al SJRRE

XI. Sesizarea nr.7812/11.07.2022 de la Zdrovit România SRL , reprezentată de SCA Grecu și Asociații - solicită reanalizarea spotului aferent produsului Urimil Forte Max - cu pdv al SJRRE

------------------------------------------

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) este garant al interesului public şi unică autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale, competențele sale fiind stabilite prin Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare. Misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului. Pentru mai multe detalii despre activitatea CNA accesați www.cna.ro .

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL