×Programe TV -- Data și ora publicării: 29.07.2022 12:31:32

Noutățile lunii august la Disney Channel și Disney JuniorBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 iul 2022 / Disney Channel recomandă în august noi episoade din „Fantoma și Molly McGee”, iar în perioada 13-14 august weekendul eroinelor va fi sărbătorit alături de supereroina Buburuza, curajoasa Rapunzel, Luz nerăbdătoarea și și optimista Molly.

La Disney Junior vor fi difuzate noi episoade din T.O.T.S. De asemenea, micii telespectatori vor putea bucura de petrecerea Răzbunătorilor alături de Păienjenel, Spin și Fantoma-Păianjen, care vor face echipă cu prietenii lor Răzbunătorii: Ms Marvel, Hulk și Pantera Neagră.

DISNEY CHANNEL

NOI EPISOADE DIN FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE -
De luni până vineri, începând din 29 august, la ora 18:00.

Aventurile simpaticei Molly McGee și a fantomei morocănoase pe nume Scratch continuă. Când una dintre vrăjile lui Scratch se întoarce, cei doi vor fi legați unul de celălalt pentru totdeauna.


WEEKENDUL EROINELOR -
Sâmbătă și duminică, 13-14 august, de la ora 09:00

Micile telespectatoare sunt invitate să se alăture postului Disney Channel pentru a urmări blocul special de programe dedicat fetelor alături de supereroina Buburuza, curajoasa Rapunzel, Luz nerăbdătoarea și și optimista Molly. Pentru că fetele pot face lucruri incredibile!

DISNEY JUNIOR

PETRECEREA RĂZBUNĂTORILOR
Pe 6 și 7 august, la 11:00.

Păienjenel, Spin și Fantoma-Păianjen fac echipă cu prietenii lor Răzbunătorii, Ms Marvel, Hulk și Pantera Neagră pentru a-i ține pe răufăcători departe de cartierul lor prietenos.


NOI EPISOADE DIN T.O.T.S
Din 22 august, la ora 10:00.

Click, pinguinul tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate se confruntă în noile episoade cu o serie de livrări neobișnuite. Ele sunt singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze. Cei doi o vor ajuta pe Mia să-și găsească primul dinte după ce acesta este trimis accidental la livrare!
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL