×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 30.07.2022 12:32:18

Muzica noua de la Amber Van Day, Quavo & TakeOff, Nav, Maggie Rogers, Marshmello, Martin Garrix, Bastille, Lauren Spencer-Smith și Sofia Carson



București (MEDIA EXPRES) / 30 iul 2022 / Universal Music a anunțat la 29 iulie mai multe premiere muzicale care includ, printre alții, creații ale artiștilor Amber Van Day, Quavo & TakeOff, Nav, Maggie Rogers, Marshmello, Martin Garrix, Bastille, Lauren Spencer-Smith și Sofia Carson. Prezentăm în continuare lista noutăților cu textele de prezentare comunicate de producătorul muzical.

Amber Van Day face echipă cu Alexander Oscar pentru „Get 2 Love”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/Get2LovePR

Amber Van Day face echipă cu Alexander Oscar pentru „Get 2 Love”, o melodie electrizantă și plină de energie. Amber Van Day inspiră cu creațiile sale pop, fiind una dintre cele mai interesante voci feminine noi ale generației ei.

„Este foarte tare să-l avem la bord pe Alexander Oscar, deoarece adaugă o altă dimensiune poveștii. Sunt obsedata de pre-refrenul punky din „Get 2 Love”, care se potrivește cu toată muzica nouă pe care o creez”, explică Amber Van Day.
Alexander Oscar adaugă: „Când am avut șansa de a fi pe melodie, am fost foarte entuziasmat! M-am dus la studioul meu în aceeași zi și mi-am înregistrat versul. Melodia este grozavă și chiar captivantă. Abia aștept să văd oameni dansând.”

„Get 2 Love” vorbeste despre lupta interioară pentru iubire, de depasire a obstacolelor, a imposibilităților, a întrebărilor fără răspuns care paralizează capul. Amber Van Day împărtășește întunericul care îi dă putere până la punctul în care este pregătită să facă față relației toxice. O melodie puternică a unei femei puternice care surprinde mereu cu noi fațete.

„Cântecul a apărut aproape din întâmplare. Ne-am jucat în studio, am încercat lucruri noi. Conceptual, „Get 2 Love” este despre cât de mult am îndurat în ultima mea relație și cum îmi iau puterea înapoi.”

QUAVO X TAKEOFF lansează „US VS THEM”, feat. GUCCI MANE

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/UsVsThemPR

Oferind genul de imn specific Atlantei, care mișcă întreaga cultură, superstarurile nominalizate la premiile GRAMMY® si premiate cu discul de multiplatină, Quavo și Takeoff lansează un nou single și videoclip intitulat „Us Vs Them”, alaturi de Gucci Mane.

Vizualul însoțitor alternează între scene dintr-o parcare și pe un teren de baschet, în timp ce artificii plouă din tavan, care izbucnesc cu o energie de neconținut.

Materialul sosește pe urmele „Hotel Lobby”, care a generat deja 22,8 milioane de vizionări pe YouTube pentru videoclipul muzical inspirat de Fear and Loathing in Las Vegas și 110 de milioane de ascultari pe toate platformele. Billboard a proclamat: „'Hotel Lobby' impresionează printr-o camaraderie naturală pe care membrii au demonstrat-o la primele lor mixtapes, deoarece Takeoff se ocupă de fluxul mai dens și Quavo punctează cu bucurie fiecare al cincilea cuvânt cu un alt ad-lib.”

Takeoff a renunțat recent la „Crypto” cu Rich The Kid. A strâns deja peste 22 de milioane de ascultari pe toate platformele și 6 milioane de vizionări pe YouTube. HYPEBEAST a proclamat, „noul single îl vede pe rapperul Migos îmbrățișându-și dragostea pentru criptomonedă și averea pe care i-a adus-o.”

Între timp, Quavo a lanat intensul „Shooters Inside My Crib”, cu 23 de milioane de stream-uri pe toate platformele și 7,8 milioane de vizualizări la videoclipul oficial. Prezentat printre „Soundsystem 50”, a observat High Snobiety, „Quavo patinează peste ritmul produs de Ayo-B, tachinandu-ne fără efort despre un proiect viitor”. REVOLT a adăugat: „‘Shooters Inside My Crib’ vede starul din North Atlanta ca armonizează despre luptele trecute și succesele actuale.”

NAV lanseaza single-ul „NEVER SLEEP”, feat. LIL BABY & TRAVIS SCOTT, ca primul track de pe urmatorul album - DEMONS PROTECTED BY ANGELS

Streaming link: https://umusic.lnk.to/NeverSleepPR

La 29 iulie, rapper-ul, producătorul și artistul NAV a lansat primul single de pe viitorul său album. Piesa „Never Sleep” cu Lil Baby și Travis Scott a fost produsa de Tay Keith și Grayson si co-produsa de Mike Dean.

"Demons Protected By Angels", urmatorul album de studio, dupa "Good Intentions" din 2020, va fi lansat în curând.

Cel mai recent proiect al lui NAV, mixtape-ul său "Emergency Tsunami" din 2020, a strâns laude de la GQ, Complex, Hypebeast și multe altele, plus i-a adus lui Nav debutul spectacolului său TV la Jimmy Kimmel Live!

Ultimele două albume ale sale, Good Intentions (2020) și Bad Habits (2019), au debutat pe locul 1 în Top 100 Billboard. În plus, el a adunat peste 9 miliarde de streamuri globale, 4 Billboard Top 10 și 11 hituri Hot 100. Doar în acest an, trei melodii au obținut certificări RIAA-Platinum cu 2X Platinum „Tap” (feat. Meek Mill), 2X Platinum „Myself” și "UP".

Noul album al lui Maggie Rogers, SURRENDER, este lansat la 29 iulie 2022

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SurrenderPR

29 iulie 2022 - Capitol Records a lansat noul album al lui Maggie Rogers, Surrender – continuarea materialului "Heard It in a Past Life" din 2019, care a intrat pe locul 1 în topul Billboard ca vânzări, a primit o nominalizare la GRAMMY® pentru "Cel mai bun artist nou" și a acumulat peste un miliard de ascultari.

Crud și revelator, materialul "Surrender" o găsește pe apreciata producătoare/compozitoare/interpreta examinând cele mai complexe emoții cu o vulnerabilitate acerbă și neclintită și alchimizând acel sentiment accentuat în producția ei cea mai fericită de până acum.

La începutul acestei săptămâni, Rogers a revenit la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și a interpretat noul ei single, „Want Want”.
Lăudând „intensitatea și tonurile crocante de chitară” ale melodiei, The New York Times a spus, „această poveste a dorinței… își găsește în sfârșit o expresie explozivă în refren".

Salutând-o pe Rogers drept o „minune a muzicii pop... un artist care este în ea pe termen lung”, a spus Rolling Stone: „Este cineva care poate comanda muzică roots cu banjo, synth-pop prietenos cu streaming și rock arenen anthemic”. În acest articol, The New York Times a lăudat Surrender ca fiind „o odă hipnotic dansabilă a abandonului extatic, a face salturi și a naviga în griji”.

Primul single al albumului, „That’s Where I Am”, a fost inclus pe lista de redare de vară a fostului președinte Barack Obama din 2022 și pe listele „Cele mai bune cântece din 2022 (de până acum)” de la Esquire, SPIN și Paste. Videoclipul conține camee de David Byrne, Quil Lemons. și Hamilton Leithauser.

În zilele premergătoare lansării albumului, Metrograph din New York City a oferit fanilor posibilitatea de a previzualiza albumul – și de a vedea trei dintre filmele care l-au inspirat – cu „Surrender Film Club”, o serie de trei nopți de proiecție și sesiuni de ascultare la cinematograful independent. Membrii cardului American Express® au avut acces anticipat pentru a cumpăra bilete în fața publicului larg la „Maggie Rogers, The Surrender Release Show – Prezentat de American Express”, un concert de sărbătoare la Webster Hall în seara debutului Surrender.

După mai multe turnee sold-out și spectacole majore în cadrul festivalurilor în sprijinul Heard It in a Past Life, Rogers s-a retras la începutul anului 2020 și s-a oprit complet de zgomotul lumii exterioare. Luni la rând și-a petrecut cea mai mare parte a timpului citind, odihnindu-se și plimbându-se de-a lungul stâncilor zimțate, forțată de natura feroce și neiertătoare a Oceanului Atlantic de Nord. Canalizând energia nestăpânită a oceanului, ea a ajuns în curând la haosul controlat și la fizicul extatic care aveau să definească "Surrender".
Albumul a fost coprodus de Kid Harpoon și Rogers și înregistrat în trei locații distincte (garajul părinților ei din Maine, Electric Lady Studios din New York, Peter Gabriel's Real World Studios de lângă Bath, Anglia). De-a lungul a 12 piese neîngrădite, dar elaborate cu exactitate, Rogers surprinde pe deplin intensitatea frenetică a ultimilor doi ani din viața ei, aducând onestitatea ei încurajatoare la povești de furie și pace și auto-mântuire, transcendență prin sex și libertate prin eliberare.

Marshmello a lansat “American Psycho”, alături de Mae Muller și Trippie Redd

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/AmericanPsychoPR

Marshmello a lansat “American Psycho”, alături de Mae Muller și Trippie Redd. Cu o onestitate caracteristică, Muller își recunoaște propriile defecte în timp ce se adresează unui fost, concluzionand „Ai pus T-ul în toxic”. Trippie Redd spune cealaltă parte a poveștii în versul său. Cântecul se deschide ca o baladă de pian introspectivă, iar producția lui Marshmello se construiește de acolo si creste până la un refren captivant.

Regizorul Raja Virdi (Holly Humberstone, George Ezra, Passenger) aduce o atmosferă stilizată a anilor 90, care explorează dualitățile găsite în indivizi și relațiile lor. În timp ce cântă, Mae Muller se mișcă prin peisaje de vis foarte diferite, de la medii înfloritoare, curate, pline de bucurie, până la lumi roșii murdare și în descompunere. Trippie Redd își rostește versul în mijlocul norilor.

„American Psycho” vine în urma celei mai recente colaborări a lui Marshmello cu Khalid, „Numb”. Single-ul a strâns deja peste 75 de milioane de stream-uri în primele șase săptămâni de la lansare și continuă să urce în Billboard’s Hot 100. Pe lângă rezidențele sale din Las Vegas, Marshmello este cap de afiș al numeroaselor festivaluri internaționale din această vară, inclusiv Tomorrowland și Rock in Rio. Muller va cânta la Y Not?, iar Trippie Redd este în turneu în America de Nord cu Machine Gun Kelly.

Martin Garrix face echipă cu Breathe Carolina pentru “Something”
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SomethingPR

Martin Garrix face echipă cu Breathe Carolina pentru “Something”. Cel mai recent single care a venit din parteneriatul unic dintre STMPD RCRDS și Tomorrowland Music vine sub forma „Something”, o melodie electro. Garrix a prezentat în premieră colaborarea foarte așteptată cu Breathe Carolina în recentele sale spectacole din primul și al doilea weekend de festival la emblematicul Tomorrowland Mainstage.

Martin Garrix: „Sunt foarte încântat de colaborarea dintre STMPD RCRDS și Tomorrowland Music pentru acest EP. Această piesă este unul dintre ID-urile din seturile mele Tomorrowland Mainstage și se potrivește cu adevărat cu energia publicului Tomorrowland. Mă bucur că toată lumea o poate asculta acum!’’

Compus dintr-un total de 7 producții ale unora dintre cele mai mari talente ale STMPD RCRDS, EP-ul „STMPD RCRDS x Tomorrowland Music” face parte dintr-o colecție de lansări exclusive de către Tomorrowland Music sub tema festivalului de anul acesta „The Reflection of Love”, care celebrează revenirea Tomorrowland după trei ani prin adunarea unora dintre cei mai mari artiști din muzică electronică.

Ca parte a colaborării unice, șeful labelului, Martin Garrix, găzduiește și își organizează propria scenă STMPD RCRDS la The Library în timpul celui de-al treilea weekend al festivalului Tomorrowland, vineri, 29 iulie. Cunoscut pentru seturile lor surprinzătoare, superstarul olandez și casa sa de discuri au creat o gamă interesantă pentru ediția din acest an, cu seturi de la Brooks & Julian Jordan, DubVision & Matisse&Sadko, Blinders & TV Noise printre multe alte fuziuni grozave.

Bastille a lansat single-ul “Revolution”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RevolutionPR

Bastille a lansat single-ul “Revolution”. La începutul acestui an, Bastille și-a prezentat albumul „Give Me The Future”, un disc care explorează un tărâm futurist, fără restricții si care îmbrățișează un nou val de tehnologie, ce ne permite să ne pierdem în imaginația noastră și să călătorim înapoi și înainte în timp pentru a fi oricine sau a face orice.

Acum, trupa adaugă o nouă ediție la această lansare apreciată de critici, împărtășind o ediție extinsă în trei părți a albumului, intitulată „Give Me The Future + Dreams Of The Past”, care include un alt album de piese noi, colaborări și cover-uri.

„La lansarea acestei versiuni a discului, am vrut să oferim o imagine completă a ceea ce ne-am propus cu acest album și, de asemenea, să explorăm ideea că îți poți alege propria aventură”, spune Dan. „Puteți să vă scufundați în ideile viitorului și a unei lumi electronice, sau puteți cădea înapoi în trecut - departe de tehnologie și în idei de memorie și nostalgie - atât tematic, cât și muzical. Sau poți alege o evadare plină de durere pe ringul de dans.”

Cu albumul original în prima parte, partea a doua continuă unele dintre temele și narațiunea din albumul original, aprofundând în melodii care sunt împrăștiate cu noțiuni de dependență tehnologică, conexiune umană și posibilitățile nelimitate ale vieții online. Partea a treia, între timp, acționează ca o mini-întoarcere la aclamata serie de mixtape „Other People’s Heartache” a trupei, deschizând cele patru piese spre colaborări, cover-uri și creativitate fără concepte.

Noile melodii fac din ce în ce mai clară legătura dintre viitor și trecut, evidențiind capacitatea de a alege să meargă înapoi, precum și înainte, ca în piese mai nostalgice, cum ar fi „Family Ties”, inspirat de Graceland. Scris despre amintirile lui Smith de a vizita răposata lui mătușă în Africa de Sud, căldura și melancolia piesei oferă o contrapartidă strălucirii de obicei futuriste a călătoriei în timp.

„Revolution” a fost întotdeauna una dintre melodiile de bază pentru „Give Me The Future” și s-a inspirat din producția lui Quincy Jones și „Can’t Feel My Face” de la The Weeknd. „Refrenul este despre intimitatea conexiunii umane în contextul unor imagini științifico-fantastice, centrate pe spațiu. Dar este vorba și despre ideea acelor oameni uimitor de gânditori care își petrec viața încercând să schimbe lumea într-un mod pozitiv”, explică Dan. „Sunt total uluit de astfel de oameni – dacă ești unul dintre ei, cum ar fi un inventator, activist sau om de știință, trebuie să ai capacitatea de a-ți imagina o versiune a viitorului care este mai bună decât cea care există în prezent și apoi aveți acea energie pentru a lucra cu adevărat pentru a face acest lucru să se întâmple. Alături de toate celelalte lucruri pe care ți le oferă viața. Așadar, am vrut să fac un semn din cap către acești oameni și ideea că înainte de a se întâmpla ceva mare, majoritatea dintre ei vor fi avut aceste mici revoluții în minte, o schimbare de perspectivă care duce la ceva mai mare.”

În secțiunea “Other People’s Heartache” a albumului – Bastille aduce acea energie la viață prin colaborări; “Run Into Trouble” cu Alok, „Eight Hours” cu Tyde, un cover al clasicului Bruce Springsteen „Dancing In The Dark” și melodii noi fără limite, inclusiv irezistibilul „Remind Me” și balada melancolică „Running Away”.

Ultima melodie de pe disc este minunatul eteric, „Hope For The Future”, o melodie care sugerează unde ar putea merge trupa în mod sonor. Scris pentru coloana sonoră a documentarului produs de Leonardo DiCaprio „From Devil's Breath” – un scurtmetraj despre incendii de pădure, schimbări climatice și plantarea de copaci. Se concentrează pe o melodie de chitară acustică și vocea stratificată a lui Smith.

„Mă gândeam la Sufjan Stevens și Bon Iver și toți artiștii acustici care reușesc să scrie o muzică atât orchestrală, cât și flotantă, dar și bazată pe o anumită tentă", spune el. "A fost foarte în contradicție cu toate sintetizatoarele, tobe și instrumentele electronice și producția pe care o folosim pentru „Give Me The Future”, dar mă simt foarte mândru de asta.”

Cel de-al patrulea album al lor, magistralul „Give Me The Future”, a fost salutat de mulți critici drept cea mai bună lansare de până acum. De la lansarea discului, Bastille a creat o experiență captivantă la concertele lor sold out, dând viață temelor albumului în arene din Marea Britanie și într-un turneu prin America de Nord.

Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul “Narcissist”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/NarcissistPR

Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul “Narcissist” - o baladă pop, cu scrierea și vocea artistei, „Narcissist” a fost produsă de Greg Kurstin (Adele, Beck). În plus, cântăreața urmează să interpreteze single-ul la The Tonight Show with Jimmy Fallon pe 8 august.

„Narcissist” se bazează pe impulsul mondial stimulat de „Fingers Crossed” și „Flowers”, primele două lansări ale lui Lauren din acest an. „Fingers Crossed” este single-ul ei de succes, numărul 1 în Apple Music Global Chart, locul 1 în topurile Spotify din Canada și Marea Britanie, locul 2 în topul Spotify din SUA și Top 10 în topul global Spotify. „Flowers” ​​a câștigat cea mai mare intrare nouă în săptămâna sa de debut pe Spotify US & Global Charts și a debutat pe locul 1 pe iTunes.

„Narcissist” vine în urma anunțului de săptămâna trecută privind primul turneu important al lui Lauren prin America de Nord. Turneul de 8 orașe din SUA și Canada prezintă opriri în orașul natal, Vancouver, Chicago, Washington, DC și New York City și va începe pe 11 august la Great American Music Hall din San Francisco și se va încheia la Velvet Underground în Toronto pe 3 septembrie.

Lauren se află în prezent în studio lucrând la albumul ei de debut.


CLAIRE ROSINKRANZ continua sa scrie imnuri potrivite pentru vara si lanseaza single-ul "123"

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PBWkJztYU8o

Menținând un impuls de neoprit în acest an, cântăreața, compozitoarea și multi-instrumentista, Claire Rosinkranz, în vârstă de 18 ani, din sudul Californiei, oferă o nouă melodie intitulată „123”.

Piesa apare după imnul ei pop punkizat „i’m too pretty for this". Acesta din urmă a strâns deja peste 1,2 milioane de ascultari pe Spotify. HYPBAE a botezat track-ul „noul imn al erei răufăcătorilor” și a continuat să-l salute drept „un bop cu care se poate identifica literalmente toată lumea într-o relație toxică”.

De când și-a lansat debutul „Backyard Boy”, Claire și-a construit în mod constant o bază de fani neclintiți la nivel mondial, strângând peste 1 miliard de streamuri globale.

În continuare, Claire iese la drum cu apariții viitoare la Lollapalooza, Austin City Limits, Life Is Beautiful și ca sprijin direct pentru Alec Benjamin în turneul său The (UN)Commentary Tour. Întâlnirile cu Alec Benjamin încep pe 8 septembrie în Austin, TX, la Stubb’s Waller Creek Amphitheatre și se încheie pe 16 octombrie la Arizona Federal Theatre din Phoenix, AZ.

Claire Rosinkranz și-a pus amprenta pentru prima dată în 2020, odată cu lansarea independentă a piesei „Backyard Boy”. Cântecul a explodat inițial pe TikTok și a continuat să devină un succes viral, acumulând peste un miliard de ascultari, primind aprecieri pe scară largă de la publicații precum The New York Times și Billboard, care l-au numit printre „Cele mai bune cântece din 2020”.
De asemenea, i-a adus un MTV Trending VMA pentru „Cea mai bună melodie revoluționară”.

EP-ul ei de debut BeVerly Hills BoYfRiend a urmat rapid prin semnarea ei cu slowplay/Republic. A văzut-o pe artistul promițător colaborând cu artiști precum Jeremy Zucker, Role Model și Clinton Kane. În 2021, Claire și-a lansat EP-ul 6 Of A Billion, care a adunat 173 de milioane de streamuri globale și a văzut-o lansând un turneu sold-out.


SOFIA CARSON lanseaza coloana sonora a filmului “PURPLE HEARTS”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/PurpleHeartsSoundtrackPR


Sofia Carson lanseaza materialul "Purple Hearts", coloana sonoră a filmului "Purple Hearts", din distributia caruia face parte. In acelasi timp, a fost lansat si primul trailer al productiei.

PURPLE HEARTS este povestea aspiranților cântăreți și compozitori Cassie (Sofia Carson) și Luke (Nicholas Galitzine) care, în ciuda numeroaselor lor diferențe și împotriva tuturor probabilităților, se îndrăgostesc fără speranță. Bazat pe cartea Purple Hearts de Tess Wakefield.

Sofia Carson este, de asemenea, producător executiv și a co-scris și interpretat coloana sonoră originală a filmului.

Sofia Carson este o artistă cu vânzări multiplatină, cu peste 2 miliarde de streamuri totale, activistă, Ambasador Unicef ​​și Ambasador global pentru Fundația Culturală Latin Grammy.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume.

UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzica din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani. Pentru mai multe informații despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata in urma cu 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Copyright © Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL