×Programe TV -- Data și ora publicării: 04.08.2022 14:06:48

Film Now a anunțat premierele lunii augustBucurești (MEEDIA EXPRES) / 4 aug 2022 / Film Now a anunțat premierele lunii cu o serie care începe duminică, 7 august când apare în premieră la TV în România, de la ora 20:00, "Contractorul" / "The Contractor" un film din2022 cu Chris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs și Kiefer Sutherland.

James Harper (Pine) este un veteran de război eliberat din armată, fără pensie și fără asigurare medicală. Pentru a-și întreține familia, intră în slujba unui contractor privat (Sutherland) pentru o misiune sub acoperire în Berlin. Dar operațiunea se dovedește a fi alta decât fusese informat, iar James, prins într-o conspirație periculoasă, devine din vânător, cel vânat.

Pe 12 august, de la ora 22:10, Film Now difuzează "Insuportabila povară a talentului" / "The Unbearable Weight of Massive Talent" (2022), cu Nicolas Cage care își joacă propriul rol, sub îndrumarea regizorului, scenaristului și producătorului Tom Gormican ("Ghosted", "That Awkward Moment").

Neîmplinit și în pragul dezastrului financiar, actorul Nick Cage acceptă o ofertă de un milion de dolari ca să ia parte la petrecerea unui fan miliardar. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când un agent CIA îl recrutează pe Cage pentru o misiune neobișnuită. Actorul se trezește interpretând rolul vieții sale: va recurge la personajele cele mai îndrăgite pentru a se salva și a-i scăpa de pericol pe cei dragi.

Cu Liam Neeson în rolul principal, "Memorie" / "Memory" (2022) se vede în premieră la TV în România, duminică, 14 august, de la ora 20:00.

Alex este un asasin profesionist recunoscut pentru eficiența sa dar, când refuză să ducă la îndeplinire o misiune pentru o organizație criminală periculoasă, el devine o țintă urmărită atât de cei care îl angajaseră, cât și de autorități.

În mod normal, Alex ar fi avut tot ce-i trebuie pentru a se apăra, dar, în prezent, se confruntă și cu pierderi severe de memorie. Ca urmare, trebuie să-și pună la îndoială fiecare acțiune și să decidă constant în cine poate avea încredere. 

Thrillerul politic în regia lui Olivier Assayas "Rețeaua cubaneză" / "WASP Network" (2019) îi are în distribuție pe Edgar Ramirez, Penélope Cruz și Ana de Armas și are premiera la Film Now luni, 15 august, de la ora 21:45.

La începutul anilor '90, pilotul cubanez René González își lasă soția și fiica în țara comunistă pentru a începe o viață nouă. În Florida, el se alătură unui grup de exilați cubanezi, cunoscut ca Wasp Network și condus de un agent sub acoperire. Este o rețea de spioni pro-Castro, ce se infiltrează în grupuri teroriste cubano-americane cu ideologii diferite, care pun la cale să atace republica socialistă.

În regia lui Ridley Scott, vineri, 19 august, de la ora 21:35, Flim Now a programat "Marțianul" / "The Martian" (2015), cu Matt Damon în rolul unui astronaut părăsit pe planeta Marte, fiind considerat mort.

El va încerca să rămână în viață în ciuda tuturor situațiilor duse la limita imposibilului. Cu puține provizii, astronautul trebuie să găsească constant soluții ca să trăiască pe planeta ostilă, să contacteze Pământul și să reziste, în speranța că va fi salvat și readus acasă.

Mai multe filme celebre sunt disponibile abonaților DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își amenajeze acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now cu doar 3 lei/ lună. Odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL