×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 18.08.2022 13:06:30

Un nou serial de comedie de la Studiourile Marvel debuteaza la Disney+ : „She-Hulk: Avocata apărării”



București (MEDIA EXPRES) / 18 aug 2022 / Un nou serial de comedie de la Studiourile Marvel: "She-Hulk: Avocata Apărării" este disponibil de joi, 18 august, pe platforma de streaming Disney+.

Seria o are în centru pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany) - o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri.

Ea trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani și să mențină sub control emoțiile puternice care o fac să se transforme. Astfel, "She-Hulk: Avocata Apărării" explorează experiențele complicate și amuzante ale lui Jennifer Walters, care trebuie să se confrunte cu noua dinamică și urmările superputerilor sale recent dobândite. De la întâlniri la prieteni, nunți și job, ea învață rapid că echilibrarea noii sale dualități și a superputerilor nu este atât de ușoară.

Câștigătoare a premiului Emmy (pentru interpretarea din seria „Orphan Black”), actrița Tatiana Maslany care interpreteaza rolul principal afirmă: "Ceea ce îmi place cel mai mult la Jen aka She-Hulk este faptul că este o contradicție".
"Este atât de complet fixată pe muncă și, totuși, are o inimă imensă. Îi place să fie She-Hulk, dar în același timp respinge acest lucru. Există multa tensiune amuzantă cu care să te joci în aceste contradicții".

Serialul are nouă episoade și se bucură de participarea unor actori cunoscuți în Universul Cinematic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry.

Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) și Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal, iar producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Coiro și Gao.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL