×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 26.08.2022 15:44:55

Dan Bălan a lansat „Printre culori”, prima melodie cu versuri în limba română din ultimii 14 ani



București (MEDIA EXPRES) / 26 aug 2022 / Muzicianul născut în Republica Moldova Dan Balan a revenit cu o piesă în limba română după 14 ani de la ultima astfel de melodie, între timp lansând cântece în limbile engleză și rusă.

Potrivit Universal Music, producătorul piesei, este vorba despre single-ul „Printre culori”, pe care artistul l-a lansat alături de un videoclip oficial, iar mesajul principal al videoclipului este „Give Peace A Chance”.

Single-ul „Printre culori” este compus integral de către Dan Bălan.

Videoclipul, plin de culoare si candoare, este regizat de către Dan Balan, iar povestea reliefează libertatea, în toate modurile și în toate perioadele.

Link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=WjqtFQiXvvU

Piesa anterioară cu versuri în limba română a fost „Despre tine cânt (part 2), pe care artistul a prezentat-o publicului în 2008, fiind al treilea single de pe albumul „The Power of Shower”. Piesa a beneficiat și de un videoclip, filmat de regizorul american Greg Olive, la New York.

Originar din Republica Moldova, Dan Balan este cântăreț, compozitor și producător. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost nominalizat vreodată la premiile Grammy, fiind nominalizat pentru „Live Your Life” interpretată sw Rihanna și T.I.

În calitate de fondator al trio-ului eurodance O-Zone, artistul a compus single-ul lor internațional „Dragostea din Tei”, cunoscut și sub numele de „Numa Numa Song”. Piesa a devenit o senzație la nivel mondial, ajungând în topurile din peste 30 de țări și s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare.

Paisprezece ani mai târziu, Dan va lansa un remake optimist al piesei originale sub numele de „Numa Numa 2”, cu Marley Waters. Muzicianul este cunoscut și pentru hiturile sale „Chica Bomb”, „Justify Sex” și „Freedom”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL