×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 02.09.2022 14:55:53

ANCOM propune spre consultare publică modificarea tarifelor de acces pentru infrastructura de comunicații pe clădirile publiceBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 sep 2022 / ANCOM a lansat în consultare publică până la 12 septembrie, cu un termen de numai 10 zile, modificarea unor tarife maximale percepute operatorilor de comunicații electronice pentru accesul pe terenurile, clădirile și alte construcții publice, pentru infrastructura subterană și aeriană de comunicații.

Proiectul de decizie pentru modificarea Deciziei președintelui ANCOM nr.997/2018 privind tarifele maxime care pot fi percepute pentru exercitarea dreptului de acces pe deasupra, în sau sub imobilele proprietate publică poate fi consultat la adresa https://www.ancom.ro/formdata-270-45-234 unde există un tabel care evidențiază modificările de tarife față de versiunea anterioară a actului normativ.

Persoanele interesate pot formula și transmite observații și propuneri până la data de 12 septembrie 2022, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Noua nr. 2, sector 3, Bucuresti), prin intermediul Registraturii online sau prin intermediul directiilor regionale ale Autoritatii. Observatiile pot fi transmise si prin fax la numarul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL