×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.09.2022 12:32:55

Focus Sat TV începe difuzarea sezoanelor 6, 7 și 8 ale serialului „Spirala crimei”București (MEDIA EXPRES) / 6 sept 2022 / Focus Sat TV începe din 12 septembrie, de la ora 22:00, difuzarea celor mai recente trei sezoane (6, 7 și 8) ale serialului „Spirala crimei” (Spiral / Engrenages), o producție Canal+ Original.

Un serial polițist cu accente psihologice, plin de acțiune și adrenalină, „Spirala crimei” urmărește atât activitatea profesională, cât și viața privată a ofițerilor de poliție din Paris și a avocaților și judecătorilor de la Palais de Justice, difuzat luni și joi, de la ora 22:00, câte două episoade în fiecare seară.

Serialul aduce în prim-plan criminalitatea și justiția, prezentate din diferite perspective, cea a polițiștilor, a judecătorilor și avocaților, ideea centrală urmărind numeroasele fațete ale sistemului judiciar francez prin ochii oamenilor din sistem, reprezentați de personaje memorabile.

Laure Berthaud (Caroline Proust) are funcția de căpitan de poliție și este puternică, hotărâtă și implicată total în meseria ei. Nu se ferește niciodată să-și asume riscuri, iar abordarea ei i-a adus în probleme în trecut.

Gilou (Thierry Godard) este colegul lui Berthaud, prieten apropiat și aliat, un tip de polițist dur, ale cărui metode și stil de viață nu sunt întotdeauna cele mai ortodoxe. El are antecedente de dependență de substanțe ilegale.

Josephine Karlsson (Audrey Fleurot) este tânără avocată talentată și extrem de ambițioasă, care este hotărâtă să ajungă în vârf cu orice preț. Fără scrupule, ea lucrează adesea la cazuri dificile pentru a avansa în carieră, chiar dacă uneori îi este afectată reputația.

Judecătorul Francois Roban (Philippe Duclos) este un judecător intransigent și extrem de riguros. El aplică legea cu meticulozitate, dar dedicarea cu care luptă împotriva criminalității creează uneori disconfort la niveluri înalte.

„Spirala crimei” este un serial cu personaje și intrigă puternice, care a adunat de-a lungul timpului mulți fani, iar sezonul 6, lansat după doi ani de absență de pe micile ecrane, a fost primit cu mult entuziasm de către public.

În episoadele acestui sezon, pot fi regăsiți protagoniștii pasionați de munca lor, dar care au o viață personală dezordonată. Printre acestea, muncitoarea Laure și durul Gilou, care formează o alianță puternică pentru a încerca să-și ascundă greșelile. În arenă pășește cu încredere și Joséphine, avocata nemiloasă și interesată doar de bani. Drumurile lor se vor insersecta când este descoperită o bandă criminală ce lucrează în colaborare cu polițiști corupți.

Al șaptelea sezon expune în continuare aspectul procedural al poliției și, încă o dată, o infracțiune simplă se extinde din ce în ce mai mult și dezvăluie corupție și rețelele criminale complicate. Personajele încearcă să se mențină pe linia de plutire, iar Gilou și Laure sunt readuși împreună de către un dublu asasinat într-un restaurant chinezesc situat în cartierul Belleville. Una dintre victime este un apreciat fost superior al echipei. Obstacole neașteptate aduc pentru cei doi o dilemă: să renunțe la adevăr sau să trădeze instituția pe care au slujit-o cu fidelitate.

În ultimul sezon „Spirala crimei”, al optulea, Laure și Gilou lucrează la investigații diferite până ce se dovedește că există o legătură între cazurile lor. Ei își unesc forțele din nou pentru a-și finaliza investigațiile expunându-se la tot felul de pericole. Încă o dată acțiunea se bazează pe Gilou și Laure care iau mai multe decizii neinspirate, în timp ce expun fața dură și nemiloasă a celui mai romantic oraș din lume.

Considerată de unele voci din industrie ca cel mai bun serial polițist francez, producția a primit de-a lungul timpului 23 de nominalizări la premii naționale și internaționale și a câștigat un Premiu Emmy la categoria “Cel mai bun serial dramatic”.

Ultimele trei sezoane ale serialului „Spirala crimei” vor intra în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de numeroase alte seriale europene de succes producție Canal+ Original, printre care se numără „Ultimele pantere”, „Posedare”, „Regele Varșoviei”, „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”, „Ani și ani”, „Klangor”, precum și sute de alte filme din catalogul FilmBox OnDemand și documentare premium National Geographic și History.

Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în aplicația Focus Sat, cu pachetele TV online Play TV.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe www.focussat.ro și https://www.facebook.com/FocusSatRomania.

C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL