×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 07.09.2022 10:14:09

IBC 2022 – Teleste va expune platforma Luminato 4x4 la Amsterdam în 9-12 septembrie



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2022 / Teleste va expune la IBC 2022 platforma Luminato 4X4 la standul 1.B59, tehnologie care formează baza pentru o nouă generație de platforme modulare pentru headend folosite pentru transmisia de conținut prin rețele CATV, OTT și/sau prin IPTV.

Înaintea evenimentului care începe la sfârșitul acestei săptămâni, Teleste a anunțat că Telia Finland a folosit platforma Teleste Luminato 4X4 pentru transmisia video.

Luminato 4X4 funcționează ca un nucleu video care gestionează parametrii specifici ai dispozitivelor PHY controlate de la distanță, cu acces distribuit (RPD).

Semnalul video alimentează multiplexurile la nivel național și local, care deservesc toate zonele acoperite de companie. Conversia IP în QAM în zonele locale este realizată de RPD-urile Teleste DAN300/DAN3.

Luminato 4X4 este folosit și pentru a difuza servicii prin rețeaua tradițională de televiziune prin cablu, folosind modulele sale video care acceptă și funcționalitatea Edge QAM.

„A fost o plăcere să susținem Telia în proiectul lor, care a început cu Teste Ample și a continuat acum până în faza de lansare. Televiziunea tradițională continuă să fie un serviciu important chiar și atunci când soluțiile de acces distribuit devin comune și ne bucurăm să oferim tehnologie de ultimă oră pentru operatorii care conectează familiile care se bucură de evenimente sportive și alte servicii de televiziune, tot atâtea motive întemeiate de a ne întâlni”, a declarat Julius Tikkanen, Vicepreședinte pentru platformele de servicii video al Teleste.

„Am fost încântați să vedem cum propria noastră organizație și Teleste lucrează împreună. Ambele companii au demonstrat pricepere și rezistență în acest proiect. Rețelele noastre trebuie să fie într-o formă perfectă atunci când serviciile de bandă largă și video au un rol atât de crucial în societatea modernă de astăzi. Suntem bucuroși să continuăm acest proiect și să implementăm configurații similare în zone noi” , a declarat Juha Tontti, șeful de planificare a rețelei, Telia Finlanda.

Necesitatea constantă de a crește productivitatea platformelor de servicii și calitatea serviciilor (QoS) provoacă operatorii prin cablu din întreaga lume. Telia Finlanda a trecut la următorul stadiu al rețelei cu Teleste, în călătoria către servicii video premium prin rețelele de cablu distribuite și tradiționale și utilizarea unei rețele de interconectare convergentă (CIN) pentru distribuția video și servicii diverse. Arhitectura de acces distribuit permite utilizarea de nuclee video și de bandă largă separate, oferind flexibilitate și redundanță îmbunătățite pentru operatorii care au standarde riguroase pentru calitatea serviciilor oferite QoS.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii care face posibilă construirea unei societăți mai bine conectate. Soluțiile companiei sunt folosite în serviciile de televiziune și de bandă largă, siguranța în locuri publice și orientarea călătorilor în utilizarea transportului public. Compania internațională lider în broadband, securitate și tehnologii informaționale și servicii conexe are o rețea globală de birouri și parteneri. În 2021, vânzările nete ale Teleste au ajuns la 144 milioane EUR, compania avea aproximativ 860 de de angajați. Teleste este o companie publică listată la bursa Nasdaq Helsinki.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL