×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.09.2022 13:53:05

Premiera serialului CLANUL a fost lider absolut de audiențăBucurești (MEDIA EXPRES) / 20 sept 2022 / PRO TV și VOYO au difuzat luni, 19 septembrie, premiera noului serial „CLANUL”, primul episod fiind lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:05. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.3 puncte de rating și 27.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.9 puncte de audiență și 20.2% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 20:52, peste 1.7 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Cu o distribuție de excepție și cu o echipă de producție care a pregătit fiecare detaliu cu mare atenție, noul serial urmărește povestea a doi frați și modul în care viața lor a fost schimbată după un incident din copilărie care a lăsat urme adânci fiecăruia dintre ei.

Prima parte a poveștii l-a surprins pe Tudor, tânărul absolvent al Academiei de Poliției intrat în dizgrație după ce a fost exmatriculat chiar înainte de a finaliza cursurile. Nervos pe un sistem aparent corupt, acesta l-a amenințat pe Comisarul Costoiu și a ajuns în pușcărie: ”Eu ce sunt, comisare? Un accident, nu? Pe care-l arunci afară după 3 ani de muncă”. Ceea ce a urmat a fost o analiză dură a unei realități care poate părea departe: bătaie între zidurile reci ale pușcăriei, dar și intrarea într-o grupare mafiotă... cea condusă de Tătuțu, Bebe Măcelaru. Ce a rămas constant, crezul lui Tudor, indiferent de situație: ”Eu nu o să mă trădez niciodată pe mine” și durerea unei mame, Luminița, care a simțit că și-a pierdut și cel de-al doilea copil: ”Dacă pleci, nu mai vii niciodată. Nu vreau criminali la masa mea”.

De cealaltă parte, David, cel care a crescut pe străzi și a răzbit greutăților și lipsurilor, a reușit să încheie Academia de Poliție ca șef de promoție și să intre în echipa Comisarului Costoiu! Printre primele lui lecții au fost că niciodată nu ar trebui să se pună cu presa și că mereu ar trebui să fie atent în toate direcțiile pentru a nu rata vreo potențială arestare importantă.

Serialul este difuzat în fiecare seară de luni, de la ora 20:30 și poate fi urmărit în avans pe VOYO.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL