×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 21.09.2022 14:19:27

A.C.e.R. invită industria de comunicații electronice la a VIII-a Convenție Națională, pe 13 octombrie, la Hotel Marriott din București



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 21 sept 2022 / Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România – A.C.e.R., în parteneriat cu TVOTT, organizează pe 13 octombrie 2022, la Hotel Marriott din București, a VIII-a ediție a Convenției Naționale dedicate industriei de comunicații electronice din România, potrivit unui comunicat difuzat de asociație.

Având ca scop dezbaterea și configurarea agendei naționale privind comunicațiile electronice, conferința va aduce împreună cei mai importanți jucători din industrie, reprezentanții celor mai mari trusturi media internaționale și locale, principalii furnizori de servicii de telecomunicații și de echipamente și soluții tehnice. La eveniment sunt așteptați să ia parte oficiali din partea Guvernului și Parlamentului României, ai Ministerului de resort, precum și ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu (C.N.A., A.N.C.O.M.).

„Provocările ultimilor doi ani ne-au arătat pe de o parte cât de importantă este comunicarea și interacțiunea umană, iar pe de altă parte ne-au reamintit importanța industriei în care activăm și responsabilitatea pe care o avem de a continua să oferim oamenilor cele mai bune soluții de conectare și comunicare. Astfel încât, mai mult decât oricând, este important ca toți jucătorii din industrie să colaboreze pentru a răspunde împreună la întrebarea: cum va arăta următorul deceniu digital?” Adrian Neagu, Președinte A.C.e.R.

Această a VIII-a ediție a conferinței este organizată în parteneriat cu compania TVOTT, integrator și dezvoltator de servicii pe modelul Platform as a Service care permite lansarea unui serviciu IPTV/OTT în câteva zile, fără investiții proprii în echipamente sau software.

În plus, evenimentul va fi susținut și în acest an de parteneri precum Warner Bros. Discovery, AXN, SES, TVSat Media Group, și își propune să reunească toți actorii din comunicații și televiziune, fiind așteptați peste 300 de participanți.

A.C.e.R. este o organizație profesională care are ca scop reprezentarea și promovarea intereselor companiilor membre și asigurarea unei competiții corecte în piața de comunicații electronice, cu peste 65 membri de la începutului activității sale - operatori de cablu, satelit și IPTV, posturi de radio si televiziune, operatori de comunicații electronice DVB-T, furnizori de echipamente și soluții tehnice.

Asociația „A.C.e.R.” este înscrisă în Registrul Național al ONG-urilor, a fost înființată în anul 2012 și are sediul în București.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL