×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.09.2022 14:03:31

Serialul de război „SUBMARINUL” revine cu al treilea sezon la Epic DramaBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 sept 2022 / Serialul dramatic “Submarinul” va reveni la Epic Drama cu sezonul al treilea, având premiera joi, 29 septembrie, de la ora 22:00. După recenta premieră din Germania și Marea Britanie, criticii l-au numit „uimitor vizual” și „captivant”, titrând că „este cel mai bun sezon de până acum”.

Noul sezon din „Submarinul” este difuzat cu câte două episode consecutive, are un număr total de 10 episoade de câte 60 de minute și a fost produs în anul 2021cu titlul original „Das Boot”.

Sezonul al treilea seria urmărește soarta unui tânăr echipaj al unui submarin al Germaniei naziste, trimis într-o misiune periculoasă în emisfera sudică, în Bătălia pentru Atlantic, vânat obsesiv de un comandant al Marinei Regale (Ray Stevenson).

Sub conducerea lui Robert Ehrenberg (Franz Dinda), în cadrul echipajului se formează alianțe personale puternice. Gândurile lui Ehrenberg rămân totuși legate de Kiel, unde a dezvoltat sentimente pentru Greta (Elisa Schlott), o tânără mamă căsătorită cu un bărbat nevrotic, grav rănit în război. Tot în Kiel, fiica lui Wilhelm Hoffmann, Hannie (Luise Wolfram), este prinsă într-o căsnicie fără dragoste cu comandantul Albrecht Lessing, un bărbat amar, rece emoțional. Hannie suferă din pricina constrângerilor și așteptărilor sociale ce vin odată cu statutul ei, astfel că, atunci când îl întâlnește pe fermecătorul comandant de submarin Schulz (Pierre Kiwitt), se joacă cu focul.

Între timp, în clima exotică a Lisabonei neutre unde exilații, spionii și criminalii Europei socializează între ei și cu dușmanii lor, Hagen Forster (Tom Wlaschiha) descoperă un complot de a fura aurul jefuit în timpul războiului. Această descoperire, cuplată cu propria sa poveste și cu experiențele întunecate de pe Frontul de Est, îl determină să-și pună la îndoială propriile acțiuni și calea morală. De asemenea, îl conduce la o figură din umbră implicată într-o conspirație care ar putea schimba cursul războiului în bine. Acest om, foarte schimbat și el de experiențe chinuitoare, este Klaus Hoffmann (Rick Okon).

Aceste două componente istorice se reunesc într-un final neașteptat și palpitant.

Pe lângă actorii cunoscuți din episoadele anterioare din Das Boot, Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Franz Dinda (Die Wolke), Rick Okon (Tatort) și Pierre Kiwitt (Der Zürich Krimi), în serial apar multe vedete internaționale: Ray Stevenson (Roma, Dexter), Ernst Stötzner (Brecht), Luise Wolfram (Charité), Elisa Schlott (Narcissus și Goldmund), Anna Schudt (Aufbruch in die Freiheit), Joana Ribeiro (The Man Who Killed Don Quijote), Florian Panzner (Dark), Artjom Gilz (Milk & Honey), Jo Hartley (After Life), Fritzi Haberlandt (Ein spätes Mädchen), Johann von Bülow (Frantz), Trystan Pütter (Toni Erdmann) și Franz Hartwig (Der Pass).

Programul și alte informații despre televiziunea Epic Drama pot fi găsite pe www.epicdrama.ro și https://www.facebook.com/EpicDramaRomania.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL