×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 26.09.2022 19:12:18

InterLAN Internet Exchange și Deutscher Commercial Internet Exchange semnează un acord de parteneriat



București (MEDIA EXPRES) / 26 sept 2022 / InterLAN Internet Exchange, cea mai mare platformă de interconectare a rețelelor de telecomunicații din România, a anunțat lansarea parteneriatului cu Deutscher Commercial Internet Exchange (DE-CIX), cea mai mare platformă de interconectare la nivel global, prin care clienții celor două entități își vor putea interconecta rețelele proprii într-un mod facil și eficient din punct de vedere al costurilor.

Prin acest parteneriat se oferă acces în cel mai mare ecosistem de interconectări la nivel european și global.

“Vom putea oferi soluții pentru întreprinderi care au nevoie de interconectări pentru platformele proprii, care să le ofere un plus de valoare, securitate și performanță, precum și distribuție geografică. InterLAN Internet Exchange, care este o platformă neutră de interconectare, poate ajuta aceste întreprinderi să preia controlul asupra nevoilor proprii de interconectare prin conectarea la un Internet Exchange care le oferă siguranță și calitate a serviciilor” – spune Eric Andrei Băleanu, președinte al Asociației Interlan, organizația care gestionează platforma InterLAN Internet Exchange.

Prin acest parteneriat, InterLAN își diversifică și extinde gama de servicii pe care le oferă în prezent, furnizând soluții de interconectare la cheie, la costuri accesibile tuturor operatorilor de rețele de telecomunicații dar și sectorului întreprinderilor care au nevoi din ce în ce mai complexe.

InterLAN-IX este cea mai mare platformă de interconectare a rețelelor de telecomunicații la nivel național, cu mai multe puncte de interconectare în București dar și în principalele orașe din țară: Arad, Craiova, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Suceava. InterLAN reunește peste 200 de parteneri de peering, furnizori de servicii de acces la internet fix și mobil, operatori de rețele, furnizori de servicii de conținut, platforme de socializare, rețele educaționale, instituții financiar-bancare, furnizori de servicii de nume de domenii internet, instituții de stat, instituții mass-media etc.

Înființată în 2005, InterLAN are ca obiectiv principal stabilirea unei comunități puternice locale de telecomunicații. InterLAN își aduce contribuția la comunitatea globală fiind membru cu drepturi depline al Euro-IX și al RIPE NCC.

DE-CIX (Deutscher Commercial Internet Exchange) este un punct de internet exchange (IXP) neutru pentru operator și centru de date, situat în Frankfurt, Germania, cel mai mare punct de schimb la nivel mondial în ceea ce privește debitul mediu de trafic, de 6,9 ​​Tbit/s, în aprilie 2021. Pe lângă DE-CIX din Frankfurt, DE-CIX operează puncte în Düsseldorf, Hamburg, Munchen (ALP-IX), New York (DE-CIX New York), Dallas(DE-CIX Dallas), Dubai (UAE-IX), Palermo (DE-CIX Palermo), Marsilia (DE-CIX Marsilia), Istanbul (DE-CIX Istanbul) și Mumbai (Mumbai Convergence Hub).

Etichete
„interlan” „internet exchange” „telecom” „peering” “de-cix”
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL