×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 30.09.2022 13:33:44

Canalul românesc de YouTube "LooLoo Kids" a depășit 50 de milioane de abonați pe locul întâi provenind din Europa



București (MEDIA EXPRES) / 30 sept 2022 / YouTube a marcat la 29 septembrie la București printr-un eveniment special recordul canalului românesc de YouTube "LooLoo Kids", creat de o echipă din România, care a depășit 50 de milioane de abonați după 8 ani de activitate. "LooLoo Kids" este unul dintre cele mai mari canale de YouTube din lume cu conținut dedicat copiilor și în primele top 20 mondial după numărul de abonați.

LooLoo Kids este cunoscut în lumea întreagă pentru cântecele și conținutul educațional pentru copii, prezentat sub forma animației 3D. Conținutul este oferit în 17 limbi: engleză, cea mai mare parte, la care se adaugă română, rusă, spaniolă, portugheză, turcă, franceză, germană, italiană, coreeană, chineză, indoneziană, arabă, norvegiană, lituaniană, poloneză, albaneză.

LooLoo Kids a produs peste 200 de cântece originale pentru copii, în total 520 de minute de animație 3D.

Lansat în august 2014, canalul are în prezent peste 50 de milioane de abonați și mai mult de 30 de miliarde de vizualizări. Cea mai mare parte a publicului vine din Statele Unite, cu aproximativ 4 miliarde de vizualizări, urmat de Indonezia, India, Tailanda, Marea Britanie și Brazilia.

Cea mai populară animație LooLoo Kids este “Johny, Johny, Yes Papa”, fiind al treilea cel mai vizionat video de pe YouTube, cu peste 6,5 miliarde de vizualizări.

Calitatea animației, creativitatea scenariilor și muzica adaptată celor mici sunt ingredientele de bază ale succesului familiei de la Iași care a demarat întâi "TraLaLa", cu cântece și animații în limba română, apoi au făcut pasul pe scena internațională.

Alexandru Badan, cofondator LooLoo Kids, a declarat cu prilejul evenimentului: “Noi cântăm și dansăm pentru copiii din lumea întreagă, iar acest lucru ne bucură cel mai mult. Ca să-i distrăm, dar mai ales ca să-i învățăm, într-un mod cât mai adaptat vârstei lor, învățarea prin joc și prin muzică fiind cea mai ușoară. Această reușită, de a depăși 50 de milioane de abonați este o satisfacție enormă pentru întreaga echipă, dar cel mai mult ne bucură aprecierea care vine din partea părinților și a educatorilor, fie că sunt din Buenos Aires sau din Suceava!”

Dan Oros, Head of Marketing YouTube Romania a spus la rândul său: “Ne bucurăm că un canal de YouTube din România a ajuns la o asemenea performanță globală. Tehnologia face posibil ca o echipă de oameni pasionați din Iași să ajungă să inspire zeci de milioane de familii, din întreaga lume, dincolo de orice granițe teritoriale sau culturale. Felicităm echipa LooLoo Kids pentru toată munca din spatele acestor rezultate.“

LooLoo Kids este cel mai mare canal YouTube din peste 30 de canale deținute de televiziunea Mora TV din Iași, catalogul lor muzical și de animații fiind prezent pe toate platformele și pe toate dispozitivele pe care le folosesc familiile cu copii.

Portofoliul Mora TV cuprinde și TraLaLa, un canal cu peste 5 milioane de abonați destinat publicului din România, cu cântece și animații 3D pentru copii, dar și canale cu desene animate dublate în limba română.

Mora TV a fost înființată în 2012 de doi ieșeni, Cristina și Alexandru Badan, prima lor realizare fiind canalul de YouTube "TraLaLa", cu obiectivul de a produce conținut original pentru copii.
(MEDIA EXPRES)




Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL