×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 05.10.2022 17:06:24

Voyo transmite meciurile FCSB și CFR Cluj din UEFA Europa Conference LeagueBucurești (MEDIA EXPRES) / 5 oct 2022 / VOYO a anunțat o lună dedicată evenimentelor sportive cu trei etape ale competițiilor UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League, în care joacă echipele românești FCSB și CFR Cluj, transmise online.

Pe 6, 13 și 27 octombrie se desfășoară meciurile din grupele UEFA Europa Conference League, unde țara noastră este reprezentată de campioana CFR Cluj și vicecampioana FCSB, acestea putând fi urmărite LIVE pe platforma online.

Joi, 6 octombrie, meciurile Omonia Nicosia – Manchester United și Anderlecht – West Ham United, sunt de asemenea LIVE, de la ora 19:45, iar de la ora 22:00, partidele Arsenal – Bodoe/Glimt și Roma – Real Betis, din grupele UEFA Europa League.

VOYO transmite exclusiv Campionatul Național de Handbal masculin și feminin, iar și galele UFC Fight Night pe 16, 23 și 30 octombrie.

În oferta serviciului online de conținut la cerere mai figurează "Pompeii", "Conan", "Cei trei mușchetari", "Legenda lui Hercule", "Insurgent" și "Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar".

Aventura lui Doru, tânărul care vine La Oraș pentru a-și îndeplini visul de a se căsători cu fata de care e îndrăgostit, ajunge la final în octombrie, iar al doilea sezon din serialul "Hawaii 5.0" este deja disponibil pentru toți abonații VOYO.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL