×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 06.10.2022 15:45:47

Premiera sezonului 19 din serialul „ANATOMIA LUI GREY” în România are loc la 26 octombrie pe Disney+București (MEDIA EXPRES) / 6 oct 2022 / Disney+ a confirmat că sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”, produs de Shonda Rhimes, se lansează în exclusivitate pe platforma de streaming, pe 26 octombrie, în România.

Noul sezon vine în completarea celorlalte disponibile în România exclusiv pe Disney+. Ca urmare, Disney+ este casa exclusivă a celebrei drame medicale de succes „Anatomia lui Grey”.

Acțiunea se desfășoară la șase luni după finalul sezonului 18, când cinci noi stagiari se alătură personalului de la Grey Sloan Memorial Hospital, în interpretarea actorilor Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho și Midori Francis.

Distins cu Globul de Aur® 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune și nominalizat la mai numeroase premii Emmy®, inclusiv pentru cel mai bun serial de dramă, „Anatomia lui Grey” este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune ale timpurilor noastre.

Drama medicală aflată acum la cel de-al 19-lea sezon, o urmărește pe Meredith Grey și echipa de medici de la Grey Sloan Memorial, care se confruntă zilnic cu decizii de viață sau de moarte. Aceștia se sprijină unul pe celălalt și, uneori, între ei se leaga mai mult decât o simplă prietenie. Împreună descoperă că nici medicina și nici relațiile nu pot fi definite în alb și negru.

Titlul se alătură producțiilor recent lansate pe platforma Disney+ printre care „The Old Man”, „Ursul” și „Candy”.

Disney+ are în România un abonament de 29,99 lei pe lună. Platforma de streaming găzduiește filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. În plus, pe tot parcursul anului se lansează noi seriale TV, filme de succes și producții originale exclusive de la cele șase branduri ale platformei de streaming: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Printre serialele difuzate pe Disney+ se numără „Neveste disperate” și „This Is Us”. Cu o bibliotecă vastă de producții de divertisment, care cuprinde orice, de la documentare la drame aclamate de critici și de la comedii la animații clasice- veți găsi o mulțime de povești la care vă așteptați, plus multe altele.

Datorită funcției control parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Adulții pot stabili limite de acces la conținutul care nu protejează minorii și pot crea profiluri protejate de parole.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios.

Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL