×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 16.11.2022 10:37:14

Digi a crescut cu 6% numărul de abonați la TV prin cablu și DTH față de anul trecutBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 nov 2022 / Digi Communications și-a consolidat poziția de lider ca furnizor de servicii de televiziune cu plată din România, potrivit presei online din Europa care relatează rezultatele companiei la finalul trimestrului al treilea 2022.

În ultimele sale rezultate financiare, compania a încheiat trimestrul al treilea cu aproximativ 5.360.000 de abonați TV prin cablu și DTH, o creștere de 6% în aceeași perioadă a anului trecut, notează BroadbandTVNews.com.

Veniturile în România în T3 s-au ridicat la 250,2 milioane de euro, în creștere cu 12,1% față de anul precedent, ca urmare a creșterii unităților generatoare de venit (RGU) pe internet mobil, fix, transmisii de date și cablu TV, ca urmare a creșterii organice.

Digi a avut rezultate bune și în Spania, unde veniturile sale în T3 s-au ridicat la 127,8 milioane de euro, o creștere cu 35% față de anul precedent. Deși nu este prezent pe piața de televiziune cu plată din Spania, Digi devine un jucător din ce în ce mai important pe piețele de internet fix și mobil și de telefonie.

Comentând rezultatele, Serghei Bulgac, CEO Digi Communications, a declarat: „Suntem încântați că am încheiat acest trimestru cu o creștere accelerată a serviciilor și rezultate solide pe cele mai mari piețe ale noastre, România și Spania. În timp ce evoluțiile economice recente ne-au afectat și pe noi, împreună cu întreaga comunitate, realizările noastre reflectă poziția puternică pe care ne-am construit-o de-a lungul anilor prin investiții continue în infrastructură și tehnologie de ultimă generație. Rămânem angajați să extindem și să îmbunătățim oferta noastră de servicii pe piețele noastre existente, precum și dincolo de acestea”.

Bilanțul de pe site-ul www.digi-communications.ro include printre altele și rezultatele licitației ANCOM pentru spectru mobil, finalizată la 14 noiembrie 2022, în care RCS & RDS a cumpărat drepturile de frecvență în 2600 MHz (4 blocuri în 2x5 MHz - FDD) și 3400-3800 MHz (5 blocuri în benzile de 10MHz - TDD) pentru 45.5 milioane de euro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL