×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.11.2022 10:30:31

Seria despre un doctor care își ucide pacienții „Doctorul Moarte” / „Dr. Death” începe joi 17 noiembrie de la ora 22:00 la AXNBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 nov 2022 / „Doctorul Moarte” / „Dr. Death”, serialul dramatic despre crime bazat pe o poveste reală în care un doctor chirurg își ucide sau mutilează pacienții pe masa de operații, are premiera joi seară, 17 noiembrie, de la ora 22.00, pe AXN și va fi difuzat în fiecare joi seara, cu episoade duble.

Serialul prezintă povestea cutremurătoare, dar adevărată a doctorului Christopher Duntsch, interpretat de Joshua Jackson, un neurochirurg aparent genial din Dallas care, de-a lungul mai multor ani, își mutilează și chiar ucide pacienții pe masa de operație. Carismatic, dar fără scrupule, acesta reușește să evite suspiciunile celor din jur și a conducerii spitalelor unde lucrează și sub protecția unui sistem medical indiferent față de cei care au nevoie de ajutor, continuă să rănească oameni nevinovați.

Din cei 37 de pacienți pe care Duntsch i-a operat în spitalele din Dallas timp de aproximativ doi ani, 33 au devenit victime, dintre care doi au și decedat, ca urmare a acțiunilor sale iresponsabile din sala de operație.

Până în momentul în care doi medici, neurochirurgul Robert Henderson (Alec Baldwin) și chirurgul vascular Randall Kirby (Christian Slater) realizează magnitudinea situației și reușesc să convingă procurorul din Dallas, Michelle Shughart (AnnaSophia Robb), să lucreze împreună pentru a-l opri.

În serial, cu apariții episodice, joacă și Grace Gummer (Kim Morgan), fiica renumitei actrițeei Meryl Streep, fosta asistentă si presupusa iubită a lui Christopher Duntsch.

Întrebarea despre cum a putut Duntsch să opereze cu impunitate atât de mult timp, în condițiile în care a fost înconjurat de mulți oameni care au încercat să tragă semnalul de alarmă și au eșuat transcende în toate episoadele. Serialul “Doctorul Moarte” face salturi în timp în fiecare episod pentru a arăta cum era Duntsch ca tânăr, prieten și student la medicină, iar mai târziu ca și chirurg, partener și prieten.

Care ar putea fi motivele din spatele acțiunilor doctorului Duntsch - sociopat sau pur și simplu o eroare umană? Au reușit victimele Doctorului Moarte să-și facă dreptate? Cum de un sistem conceput pentru a-i proteja pe cei mai lipsiți de apărare a permis să se ajungă la 33 de victime? Ce deznodământ va avea Doctorul Moarte?

Fanii serialelor crime drama, și nu numai, vor putea afla răspunsurile la toate aceste întrebări, începând de joi, 17 noiembrie, de la ora 22.00, pe AXN odată cu premiera producției Doctorul Moarte.

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL