×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.11.2022 15:58:01

„Din arhiva TVR”, cu Irninis Miricioiu, revine la TVR 3București (MEDIA EXPRES) / 18 nov 2022 / Televiziunea publică a anunțat că Felicia Filip, Cristian Mihăilescu, Marius Bodochi și George Ivașcu deschid noul sezon al emisiunii „Din arhiva TVR”, prezentată de Irninis Miricioiu, după şapte ani, de sâmbătă, 19 noiembrie, ora 20.00, cu difuzare în fiecare sâmbătă, la TVR 3.

Întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, care ne-au lăsat o moştenire valoroasă în teatru, în artă, în literatură sau muzică. Cu astfel de momente ne-a obişnuit Irninis Miricioiu în cei şapte ani de existenţă a emisiunii „Din arhiva TVR”, la TVR 3. După alţi şapte ani, din 19 noiembrie, continuăm aceeaşi misiune: aceea de a aduce în faţa telespectatorilor nume mari ale culturii româneşti, într-un nou sezon „Din arhiva TVR”. Irninis Miricioiu ne dă întâlnire în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20.00, la TVR 3.

„Noul sezon al emisiunii Din arhiva TVR va aduce în faţa dumneavoastră un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa noastră ar fi lipsită de substanţă. Şi, nu în ultimul rând, momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, acest depozitar al amintirilor care face timpul să curgă înapoi, alunecând, aşa cum spunea Cella Serghi, pe firul de păianjen al memoriei.

Este onorant pentru TVR 3 faptul că, în noul sezon al emisiunii Din arhiva TVR, plecăm la drum cu un prieten: Muzeul Naţional Cotroceni”, spune Irninis Miricioiu, moderatorul şi producătorul emisiunii.

Prima ediţie a noului sezon „Din arhiva TVR” stă sub semnul trecerii timpului: foști invitați și adevărați prieteni ai emisiunii, nume de referință ale culturii românești, spun „prezent” la întâlnirea cu publicul TVR 3: Felicia Filip, Cristian Mihăilescu, Marius Bodochi și George Ivașcu.

Tot atunci, gazda emisiunii ne propune şi un moment dedicat invitaţilor care, în aceşti ultimi şapte ani, au părăsit această lume – dar nu înainte de a ne oferi o scânteie din viaţa lor: Ştefan Radof şi Stela Popescu, invitaţi în prima editie „Din arhiva TVR”, în 2008, Ion Lucian, George Motoi, Aurora Liiceanu, Dan Iordăchescu, Carmen Stănescu şi Damian Crâşmaru, Adrian Păunescu, Alexandru Arşinel, Valentin Uritescu, Ion Caramitru şi multi alţii.

„Aş pune această primă ediţie ce marchează deschiderea sezonului sub semnul trecerii timpului. Fugit irreparabile tempus şi, de ce nu, Carpe diem!”, punctează Irninis Miricioiu, invitându-ne să îi fim alături pe 19 noiembrie, de la ora 20.00, pentru un arc peste timp, cu câţiva dintre oamenii monument care au construit şi construiesc pentru artă, pentru cultura românească.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL