×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.11.2022 16:35:02

EUROSPORT a anunțat că va transmite în 2023 CAMPIONATUL MONDIAL DE ATLETISM de la Budapesta



București (MEDIA EXPRES) / 28 nov 2022 / Eurosport va difuza Campionatul Mondial de Atletism din 2023, după ce a încheiat un acord cu deținătorii drepturilor World Athletics, Eurovision Sport și ESPN, pentru a difuza evenimentul de opt zile pe Eurosport 1, Eurosport 2 și în aplicația Eurosport, în cadrul unui parteneriat non-exclusiv în peste 45 de țări din toată Europa, mai puțin regiunea nordică – Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia.

Trojan Paillot, Warner Bros. Discovery Vice President, Sports Rights Acquisitions and Syndication, a declarat că „Ambiția noastră este să spunem poveștile celor mai mari atleți ai lumii pe tot parcursul anului, inclusiv de la Campionatul Mondial de Atletism și Jocurile Olimpice". Atletul suedez Armand Duplantis va face parte din galaxia de stele pregătite să concureze la Budapesta în 2023.

Eurosport va difuza Campionatului Mondial de Atletism din 2023 de la Budapesta, cu un an înainte de Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din 2024.

Deținătorul recordului mondial la săritura cu prăjina, Armand Duplantis, entuziasmantul trio jamaican de la sprint, Elaine Thompson-Herah, Shelly-Ann Fraser-Pryce și Shericka Jackson, precum și campionul olimpic la 400 m garduri, Karsten Warholm, urmează să participe la Campionatul Mondial de Atletism de la Budapesta din 2023, Eurosport continuând să povestească despre unele dintre cele mai importante evenimente din lume pe tot parcursul anului.

Trojan Paillot, Warner Bros. Discovery Vice President, Sports Rights Acquisitions and Syndication, a spus: „Ne mândrim să fim parteneri de încredere ai federațiilor mai multor sporturi. Prin televiziunile și platformele noastre avem o capacitate neegalată de a extinde transmisiunile către cel mai numeros public posibil prin acoperirea noastră vastă la nivel internațional, oferind spectatorilor mai multe modalități de a se implica în sporturile pe care le iubesc.”

„Ambiția noastră este să spunem poveștile celor mai mari atleți ai lumii pe tot parcursul anului, inclusiv încercările lor de a concura la cele mai importante evenimente, inclusiv Campionatul Mondial de Atletism și Jocurile Olimpice. Suntem încântați că ne putem valorifica abilitatea de a povesti și acoperirea vastă pentru a pune în lumină Campionatul Mondial de Atletism, ajutând la o creștere și mai mare a nivelului de conștientizare a sportului și a atleților săi, pe măsură ce ne pregătim pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.”

Sebastian Coe, Președinte World Athletics, a spus: „Sunt încântat să urez bun-venit Eurosport la revenirea sa în portofoliul de mare impact al partenerilor noștri de difuzare a Campionatului Mondial. Eurosport are o tradiție îndelungată în a oferi o acoperire remarcabilă a atletismului și acest acord va fi bine-venit pentru fanii noștri din toată Europa, deoarece le va oferi și mai multe oportunități de a urmări fiecare moment uimitor al Campionatului Mondial de Atletism de la Budapesta din 2023. Nu am nicio îndoială că acest acord ne va ajuta să ducem la capăt strategia noastră de dezvoltare a acestui sportului.”

Campionatul Mondial de Atletism din 2023 va avea loc la noul Centru Național de Atletism din Budapesta în perioada 19-27 august 2023, fiind prima dată când evenimentul are loc în Europa Centrală. Eurovision Sport și ESPN dețin și distribuie împreună drepturile media ale World Athletics în Europa și Africa pentru 2023.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL