×


Programe TV -- Data și ora publicării: 29.11.2022 11:24:51

Film Now dăruiește telespectatorilor filme de poveste în luna cadourilorBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 dec 2022 / Film Now știe cât de important e să petrecem timpul alături de cei dragi și aduce în cinematograful de acasă producții de poveste, de care cinefilii să se bucure în familie, cu prietenii și cei mai mari critici de film - ei înșiși.

Filmul serii de 1 Decembrie îl aduce în prim-plan pe Matt Damon, în rolul unui războinic mercenar aflat în plină transformare: "Marele zid" / "The Great Wall" (2016), de la ora 20:00.

Luat prizonier la Marele Zid, el descoperă misterul din spatele acestei magnifice construcții. Când atacuri succesive de fiare ucigașe asediază Zidul, el se va transforma, din luptător cu simbrie, într-un erou care va încerca să salveze omenirea, alături de războinici de elită. Un film în regia lui Zhang Yimou, doar la Film Now.

Duminică, 11 decembrie, de la ora 22:00 Film Now difuzează "Split" (2016). În regia lui M. Night Shyamalan, cu James McAvoy și Anya Taylor-Joy în rolurile principale, Split este povestea unui agresor cu personalități multiple.

Deși Kevin i-a arătat psihiatrului său 23 de personalități, una dintre ele rămâne, în continuare, ascunsă, fiind și cea mai periculoasă. Constrâns să răpească trei adolescente, Kevin va ajunge să lupte cu sine însuși și cu toți cei din jur, în timp ce zidurile interioare i se prăbușesc.

"Vremuri grele la El Royale" / "Bad times at the El Royale" (2018) este programat vineri, 16 decembrie, de la ora 21:40. Într-o distribuție de excepție, regizorul Drew Goddard îi aduce împreună pe Jeff Bridges, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Cynthia Erivo, Lewis Pullman și Nick Offerman.

Cândva un hotel celebru, la granița dintre California și Nevada, El Royale este acum aproape în paragină, însă va deveni un câmp de luptă atunci când soarta aduce împreună șapte străini cât se poate de diferiți, în căutarea ultimei șanse de mântuire.

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 21:30, Film Now difuzează "Lupta cu intrușii" / "Breaking In" (2018). Shaun își duce copiii pentru un weekend în casa de vacanță a tatălui ei, din Malibu, care tocmai a murit.

Izolată și înconjurată de înalta tehnologie, proprietatea va fi, însă, atacată de patru bărbați care iau familia ostatică, în căutarea unei averi ascunse. Shaun reușește să evadeze și trebuie să găsească o modalitate de a-și salva copiii captivi. Oare pot agresorii să facă față, cu adevărat, instinctului de apărare, dar și de atac al unei mame?

Pentru întreaga familie, în Ajunul Crăciunului este programat "Sunt un Mic Ticălos 3" / "Despicable Me 3" (2017). Minionii răutăcioși speră că Gru se va întoarce la viața de infractor după ce a fost concediat de noul șef al Ligii Împotriva celor Răi. Dar Gru hotărăște să plece într-o călătorie în Freedonia, ca să-și întâlnească fratele geamăn, pierdut în urmă cu mult timp.

Cu bune și, mai ales, cu rele, frații vor forma o alianță pentru a-l învinge pe răzbunătorul Balthazar Bratt, un fost copil vedetă, care este supărat acum pe întreaga lume.

"Minionii 3" este difuzat pe Film Now, sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20:00.

În Seara de Crăciun, de la ora 20:00, este programat "Star Trek. Dincolo de Infinit!" / "Star Trek Beyond" (2016). După un atac surpriză în spațiu, nava Enterprise se prăbușește într-o lume misterioasă.

Asaltul a fost pus la cale de Krall (Idris Elba), un dictator reptilian care își ia energia sorbind viața victimelor sale. Krall are nevoie de un valoros artefact antic de la bordul navei Enterprise. Blocați în sălbăticia necunoscută, Kirk (interpretat de Chris Pine), Spock (interpretat de Zachary Quinto) și restul echipajului trebuie să lupte cu această rasă extraterestră mortală și să își găsească drumul spre teritoriul sigur al Federației.

Abonații DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, pot activa extraopțiunea Film Now la prețul de 3 lei pe lună. Odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

# Marele zid
THE GREAT WALL/ 2016
Joi, 1 Decembrie, la ora 20:00
Regia: Yimou Zhang
Cu: Eddie Peng, Hanyu Zhang, Jing Tian,
Matt Damon, Pedro Pascal, Willem Dafoe


# Split
SPLIT/ 2016
Duminică, 11 decembrie, la ora 22:00
Regia: M. Night Shyamalan
Cu: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley,
Haley Lu Richardson, Jessica Sula

# Vremuri grele la El Royale
BAD TIMES AT THE EL ROYALE/ 2018
Vineri, 16 decembrie, la ora 21:40
Regia: Drew Goddard
Cu: Jeff Bridges, Jon Hamm, Chris Hemsworth,
Dakota Johnson, Cynthia Erivo, Cailee Spaeny,
Lewis Pullman, Nick Offerman

# Lupta cu intrușii
BREAKING IN/ 2018
Sâmbătă, 17 decembrie, la ora 21:30
Regia: James McTeigue
Cu: Ajiona Alexus, Billy Burke, Gabrielle Union, Jason George, Levi Meaden, Richard Cabral

# Sunt un mic ticălos 3
DESPICABLE ME 3/ 2017
Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 20:00
Regia: Eric Guillon, Kyle Balda, Pierre Coffin
Cu: Jenny Slate, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove,
Steve Carell, Steve Coogan, Trey Parker

Programul televiziunii Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Digi 4K, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Digi24 FM.
(MEDIA EXPRES)
Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL