×


Programe TV -- Data și ora publicării: 29.11.2022 13:35:24

Premierele lunii decembrie la National Geographic WildBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2022 / Telespectatorii National Geographic WILD vor descoperi în decembrie modul în care creaturile mari și mici îndură cel mai aspru și mai neiertător anotimp de pe planetă.

Unii abia se agață de viață în aceste luni grele, în timp ce alții găsesc oportunități. În aceste programe speciale, fauna sălbatică din întreaga lume se luptă cu dinții și ghearele pentru a supraviețui sezonului de iarnă, într-un peisaj înghețat și uimitor. Printre premiere se numără: "Lumile Polare cu Bertie Gregory", episoade noi fiind difuzate în fiecare weekend, de la 15:00

Seria DR. JOYA: DERMATOLOG VETERINAR are premiera luni, 26 decembrie, de la ora 19:00. Dermatologul veterinar Dr. Joya analizează tot felul de cazuri, de la chisturi la tot felul de umflături, dar niciun caz nu este prea mult timp misterios sau bizar.

O altă premieră în decembrie la National Geographic Wild este JURNALUL FAMILIEI HATCHER, Începând de miercuri, 21 decembrie, de la ora 19:00.

Această serie documentară urmărește viețile imprevizibile și amuzante ale familiei Hatcher, care conduce o fermă de lapte și un cabinet veterinar în Tennessee.

Activitățile membrilor familiei se împart între îngrijirea animalelor, agricultură și familie; ei gestionează 200 de hectare de teren agricol populat de vaci, se ocupă de o clinică veterinară, un serviciu veterinar mobil și o lăptărie.
(MEDIA EXPRES)

Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL